Prati nas

Filmska muzika Željka Joksimovića na klaviru

Muzika

Filmska muzika Željka Joksimovića na klaviru

Željko Joksimović

Video spot pesme Balkanska snaga Sonje Radojković iz radionice Minacord, danas ima svetsku premijeru. Izdanje u kome se pojavljuje i Željko Joksimović urađen je u Minacord produkciji u saradnji sa Nebojšom Babićem.

Spot Balkanska saga je zapravo najava predstojećeg instrumentalnog albuma Sonje Radojković koji će se sastojati iz numera primenjene pozorišne i filmske muzike koju je komponovao Željko Joksimović od kojih se najviše sećamo: Ivkova slava, Ranjeni orao, Nikola Tesla

“Veliko mi je zadovoljstvo što sarađujem sa Željkom Joksimovićem jer sam to zaista sanjala dugi niz godina. Njegovu muziku sam uvek obožavala, i mnogo pre nego sto sam imala čast da ga lično upoznam. Uverena sam da će se publici dopasti sve ono što će u predstojećim mesecima imati priliku da čuju kao rezultat naše zajedničke saradnje”, izjavila je Sonja.

Sonja Radojković je posle završene Muzičke akademije u Beogradu nastavila je da se usavršava na konzervatorijumu Čajkovski u Moskvi. Jedna je od najmlađih doktora nauka u našoj zemlji u oblasti muzike. Po pozivu predaje u Singapuru, Vinipegu u Kanadi, Novom Zelandu, u francuskom Kanu. Solističke koncerte je do sada održala širom sveta. Govori tečno engleski francuski i ruski, a služi se sa švedskim, norveškim, italijanskim i španskim jezikom.

Poslušajte kako zvuči Balkanska snaga.

Loading...


6 komentara

6 Comments

 1. nebaaaaaa

  18/06/2012 at 6:16 pm

  UMETNIK COVEK! LEGENDA, STA DRUGO RECI! NAJBOLJI NAS PEVAC…

 2. tete

  18/06/2012 at 9:46 pm

  zeljko je dobar al ovo mi je dosadno

 3. Jaca

  18/06/2012 at 9:55 pm

  Bravo Zeljko umetnice nas ;) :D

 4. uzguz

  18/06/2012 at 11:13 pm

  AOOOOOOO.. SKLANJAJ SE COVJECE VISE!! PRESRAO JE TOTALNO!!!

 5. ljignjoslav

  19/06/2012 at 12:07 am

  BALKANSKA SNAGA..NESTO DIVNO…OSTALA SAM BEZ RECI..

 6. Anci

  29/06/2012 at 10:39 pm

  ODLICAN JE NEMA STA!!! <3

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top