Prati nas

Finale ‘Akademije debelih’

Televizija

Finale ‘Akademije debelih’

Nakon dva i po meseca, saznaćemo ko je prvi pobednik Akademije

 

Ako ste se pitali šta se dešava sa rijalitijem Akademija debelih, mi imamo odgovor. Naime, bliži se trenutak kada ćemo saznati koji od 5 heroja finalista postaje pobednik prve sezone rijalitija.

Pravila igre su bila surova, treninzi izuzetno naporni, a da li su učesnici nešto naučili za dva i po meseca provedenih na Akademiji, imaće priliku da pokažu u nedelju 14. oktobra na finalnom merenju prve sezone ovog reality showa.

Naime, finalisti su proveli poslednjih mesec dana kod svojih kuća, gde su im podrška bili porodica i prijatelji, ali i treneri teretane Ethno Gym. Oni su nastavili sa treninzima, zajedničkim putovanjima i druženjima sa kolegama sa Akademije, a sve u cilju da i po završetku šoua nastave sa zdravim životom, trudeći se da redukuju broj svojih kilograma.

Pet takmičara koji su uspeli da se plasiraju u finale Akademije Debelih time što su izgubili procentualno najviše kilograma poslednje nedelje merenja su: Aleksandra Marković, Velimir Lazarević, Dejan Došljak, Lidija Ilić i Marija Stanković.

Redakcija Tracara.com4 komentara

4 Comments

 1. ikaccc

  13/10/2012 at 10:54 am

  ko da jos neko to prati sem baba :)

 2. lol

  13/10/2012 at 11:04 am

  Je l’ se meni čini ili su još uvek debeli?

 3. Nikica

  13/10/2012 at 2:02 pm

  CISTO DA POGLEDATE ‘BIGGEST LOSER’ PA MI VI RECITE DA LI SE OVO MOZE NAZVATI ”AKADEMIJOM DEBELIH”?

 4. selgomez

  13/10/2012 at 2:26 pm

  slazem se sa @nikica!jadna kopija biggest loser-a!sa kanala tlc su iskopirali dosta emisija-Masterchef(prvi kuvar srbije),Dating in the dark(sami u tami),next great baker(prvi poslasticar srbije)..da ne mogu da izmisle svoju emisiju,nego moraju da prikazuju jadne kopije..mislim stvarno!prva tv je jos i dobra za razliku od pinka!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top