Prati nas

Finalisti ‘X Factora’ nastupili u tržnom centru

Finalisti ‘X Factora’ nastupili u tržnom centru

1

Održan još jedan sjajan poklon koncert finalista X Faktora! U prazničnoj atmosferi šoping mola Delta City najbolji kandidati Kristinine i Željkove grupe poklonili su svim prisutnima nezaboravno veče pevajući domaće i strane hitove!

 

Brojni tinejžeri stajali su pre koncerta strpljivo u redu za fotografisanje sa svojim favoritima, delili su se autogrami, a posebnu pažnju privukla je mentorka grupe Bendovi Kristina Kovač koja je, kako saznajemo, privatno prisustvovala koncertu svojih pulena i pružila im ogromnu podršku! Pošto njene kolege nismo videli tokom ova dva novogodišnja koncerta, stiče se utisak da je Kovač maksimalno posvećena svojim kandidatima, pa je vrlo moguće da se u ovoj grupi možda krije i pobednik prvog regionalnog X Faktora.

 

2

Na kraju koncerta finalisti su zajedno sa domaćinom događaja Dejanom Cukićem otpevali njegov čuveni hit Ja bih da pevam, što je publika pozdravila ogromnim aplauzom i ovacijama.

Inače, svi takmičari uveliko vredno vežbaju sa svojim mentorima, a uzbudljive pevačke okršaje odabranih kandidata (ukljčujući i one koje publika izglasa u baražnom glasanju) gledaćemo od januara 2014. godine na TV Pink!

4

 Foto: Luka Pilipović / Redakcija Tracara.com5 komentara

5 Comments

 1. lbtfe

  30/12/2013 at 12:17 pm

  Fino, fino…Mislim da ce ova muska grupa tzv. Doktori :-) daleko dogurati u ovom takmicenju.

 2. ikaccc

  30/12/2013 at 1:01 pm

  Malo smarate sa ovim x faktorom ko je gde pevao, sta je jeo, koliko puta je u vc iso…

 3. Kaca

  30/12/2013 at 1:12 pm

  Ja ne znam kako se zove ovaj najveci iz Doktora, ali ima bas poseban, cudan, ali dobar glas, bolje bi bilo da je on kod Emine, jer onakav glas ne smije da ostane u bendu!

 4. aaa

  30/12/2013 at 5:23 pm

  Armin u doktorima (koje ime???) ubija svojim glasom, baš je
  specifičan i neobičan, ali Danijel Makedonac Kajmakoski je najjači

 5. Apple_quince

  30/12/2013 at 5:27 pm

  Ako medju vama ima fanova grupe Doktori,onda nas zapratite na twitteru https://twitter.com/PACIJENTI mi smo prvi fan klub ove divne grupice :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top