Prati nas

Folker otkrio da je penisom od 28 centimetara kupio stan!

Extra

Folker otkrio da je penisom od 28 centimetara kupio stan!

Stan zaradio zahvaljujući svom ponosu (foto: screenshot)

Stan zaradio zahvaljujući svom ponosu (foto: screenshot)

Bosanski folk pevač Leon Šeki Princ otkrio je za jedan tamošnji magazin kako sve što je stekao u svojoj karijeri nije stekao isključivo zahvaljujući svojoj muzici, već svojoj obdarenošću. Folker tvrdi da je njegov polni organ dug 28 centimetara, a kako navodi, zahvaljujući njegovoj veličini uspeo je zadovoljavajući dame iz nemačke, obezbedi sebi stan od 80.000 evra.

“Ja ih usrećim, one mene nagrade”, kaže pevač i dodaje, “Neko će kazati da sam unovčio svoju “alatku”. Ima istine u tome, ali znate li vi koliko sam usrećio žena na ovom svetu”, rekao je Šeki za Auru.

Šeki kađe da je muzika njegova velika ljubav, ali da je tek nakon bavljenja prostitucijom osetio šta je to boemski život. “Volim ja pesmu. Odem i zapevam onako za raju kad god imam slobodan vikend. Ali, lovu uzimam od bogatih dama sa Zapada.”

Kontroverzni bosanac tvrdi da je spavao sa, preko 2.800 žena, a poznato je da on poseduje i snimke seksa sa svojim klijentkinjama, a ukoliko ih neka od njih objavi, mogla bi da mu isplati kaznu od 10.000 evra, jer su prethodno potpisale ugovor o diskreciji.


Loading...
Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
3 komentara

3 Comments

 1. *STARSHIP

  15. 04. 2015. at 12:13

  DA DA METAR IPO

 2. sandra

  15. 04. 2015. at 13:18

  Aj ne masti sabane zivota ti..

 3. Bellagio

  16. 04. 2015. at 08:44

  Ej, Seki, Seki, tako ti Alaha! Ako si ih usrecio alaktkom, kao nas s tvojim pjesmama, ne bi me iznanadilo da ih je sramota traziti reklamaciju. Postedi nas, molim te, buducih pornica i muzickih izdanja , je*u nas psihicki ovi iz Parova. Ako jadnoj Srbiji treba ista vise trenutno, to je jos jedan folk pjevac. Entschuldigen Sie, Bitte!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top