Prati nas

Folkerka sa verenikom odmara u Dubaiju!

Foto

Folkerka sa verenikom odmara u Dubaiju!

Maya 1

Pevačica Maya Berović je posle žestokog tempa koji je imala u poslednjih par meseci, odlučila da na kratko pauzira sa nastupima, kako bi bar na deset dana otišla da se odmori. Obzirom da je prošle godine bila u Dubaiju i da se i dobro odmorila i lepo provela, odluka je pala da i ove godiine sa verenikom i prijateljicom ode tamo.

Kako je prošle godine odmarala u apartmanu u kom odmara i porodica Beckham, ove godine je odlučila da promeni hotel, pa su odseli u „Atlantis“ hotelu, inače jednom, pored jedra, od najluksuznijih hotela u Dubaiju. Kako nam je rekla, Maya se sve vreme odmarala, do te mere da je izbegavala i da se šminka.

Maya 3

Maya 4

„Išla sam da se odmorim u pravom smislu te reči.Iza mene je dosta nastupa i emisija u poslednjih par meseci, na kojima moram uvek biti tip top, što podrazumeva kompletnu jaku šminku.Zato sam odlučila da i ne nosim šminku na odmor, kako bih i lice odmorila od silnih pudera i šminke.Pored toga, lepa sam i bez šminke“ kaže ona sa osmehom na licu.

Maya 5

Većinu vremena na odmoru, lepa pevačica je koristila da vodom obilazi Dubai, pa su iznajmili jahtu, na kojoj su bili skoro sve vreme.Na njoj su imali svoju privatnost i mogli daleko od očiju drugih da se opuste, odmore i uživaju.

Redakcija Tracara.com
Foto: Privatna arhiva4 komentara

4 Comments

 1. Anja

  01/08/2014 at 2:08 pm

  Ne mozes biti lepa ako si sva plasticna

 2. caroline

  01/08/2014 at 2:13 pm

  Meni je ona skroz okej.. Ne mogu vjerovati da i u 21. vijeku vi i dalje osudjujete plasticne operacije (dobro sad gdje se ne izoblice skroz).. Da je ostala onakva rekli biste A GDJE SU JOJ SI*E, VIDI JOJ NOS, VIDI OVO VIDI ONO..

 3. pifi

  01/08/2014 at 2:25 pm

  Ne vidim nigde tog ‘verenika’. Zna se zasto srpske devojke idu u Dubai.

 4. Mag

  01/08/2014 at 3:08 pm

  Apartman Bekamovih, jahta, lepa sam i bez sminke, privatnost u Dubaiju ko da je progone paparaci tamo… Provalila recept Dijane Jankovic? Sta ce joj to, opet ima neku karijeru. A avgusta je u Dubaiju nepodnosljiva vrucina, nego ajde malo narucenim tekstom da se oglasi i ona.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top