Connect with us

Folkeru bivša razlupala auto!


Šokantno

Folkeru bivša razlupala auto!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
denis

Osveta bivše devojke! (foto: Pink)

Nekadašnji učesnik Dvora, pevač Deni Boneštaj osetio je početkom ove nedelje na svojoj koži osvetu ostavljene devojke! Ona je došla u klub u kome je on nastupao, a kada ga je videla da razmenjuje broj sa drugom devojkom, odlučila je da mu uništi auto.

“Veče je super krenulo. Baš je bilo puno i veselo u lokalu. U jednom trenutku se pojavila Denijeva bivša devojka sa drugaricama i zauzela jedno od centralnih mesta u lokalu. On je sasvim normalno u pauzi prišao i pozdravio se sa njom jer su ostali u dobrim odnosima posle raskida. Međutim, kako je veče odmicalo, bivša devojka je sve više potezala za alkoholom, pa je počela naočigled gostiju da mu se nabacuje i muva ga”, kaže izvor dnevnog lista Alo.

auto

Razlupani auto pevača (foto: Alo)

Kako je veče odmicalo, Denija je jedna od devojaka iz publike poljubila u obraz, što je njegovu bivšu isprovociralo! “Kada je to videla pevačeva bivša, izašla je iz lokala, sela u automobil i nekoliko puta se zakucala u Denijev auto. Ni to joj nije bilo dovoljno, pa je ključevima izgrebala vrata automobila i haubu. Za to vreme, Deni nije ni slutio šta se dešava. Tek posle pola sata, devojka mu je poslala SMS: ‘Videćeš jedno lepo iznenađenje na kolima, čisto da znaš od koga je poklon. Mene niko ne zaje*ava.’ Pevaču je odmah bilo jasno da je nešto uradila sa autom i izleteo je napolje, a imao je šta i da vidi.”

Da li je ovo osveta devojke sa kojom je Deni imao seks na plaži ovog leta, nije poznato.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Loading...

2 Comments

2 komentara

  1. Mita

    30 November 2014 at 7:49 am

    Sto mi je drago

  2. King_Wolff

    2 December 2014 at 8:54 pm

    Hhahaha , a gde mu je mečka? :D

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top