Fondacija ‘Ana i Vlade Divac’ pokrenula novu akciju

Objavljeno: 03.10. 20:48

Fondacija Ana i Vlade Divac u okviru kampanje Stvarno važno koja ima za cilj da promoviše prave vrednosti među mladima u Srbiji, pokrenula je još jednu akciju kako bi pomogla rešavanje problema u lokalnoj zajednici.

Konkurs Stvarno važna ideja ima za cilj da motiviše mlade da prijave i pokrenu inicijativu u pravcu rešavanja problema iz sledećih oblasti: zdravlje mladih, bezbednost mladih, kultura i slobodno vreme, životna sredina, volonterizam, obrazovanje i zapošljavanje mladih.

Konkurs za prijavu inicijativa mladih otvoren je od 25. septembra do 5. novembra 2012. godine, a prijave mogu slati škole, neformalne ili formalne organizacije koje čine mladi do 25 godina starosti. Potrebno je samo da u nekoliko koraka mladi predlože inicijativu, potrude se da budu u najboljih 15, a Fondacija Ana i Vlade Divac će im pomoći da prijavljeni projekat realizuju. Po realizaciji inicijative biraće se najbolji projekti konkursa, a najbolja tri mesta biće nagrađena vrednim nagradama.

Više informacija potražite ovde.


Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

maya berovic 3
Hot or not

Maya Berović drastično promenila dužinu i boju kose

Maya Berović vredno privodi kraju rad na novom studijskom albumu, a čini se da je je prilično neodlučna u kakvom izdanju će se ovoga...