Foto: Druga epizoda ‘Plesa sa zvezdama’

Objavljeno: 07.04. 08:30

ples sa zvezdama

Katarina Šišmanović sa svojim partenrom

Sinoć smo imali prilike da na televiziji Prva gledamo drugu emisijiu šoua Ples sa zvezdama. 

Voditeljski tandem Irina Radović i Aleksa Jelić ponovo su predstavili 14 plesnih parova koji će nastupati uživo!

Voditelji su podsetili da će se glasovi publike pretvarati u poene i da će se oni potom sabirati sa ocenama sudija. Dva para sa najmanjim brojem bodova će otići u svojevrsni plesni dvoboj, nakon kojeg će par koji se lošije predstavio definitivno napustiti takmičenje. Ostali će ostati u igri za osvajanje glavne nagrade koja iznosi 25.000 evra.

 

Lena Bogdanović i Nikola Tomašević – samba

Od prvog sudije Marije Prelević, Lena je dobila odlične kritike, a slično su mislili i Nikola Mandić, Konstantin Kostjukov i Aleksandar Josipović. Za svoj nastup, Lena i Nikola su dobili četiri sedmice!

Tanja Bošković i Marko Mićić – tango

Voditelj je ostao bez reči, baš kao i publika u studiju koja je ovacijama ispratila ovaj predivni tango.

– Energija, strast, ja sam fasciniran! – rekao je sudija Nikola Mandić, dodavši da nije primetio razliku u godinama koja je Tanju brinula na samom početku takmičenja. Bez teksta su ostale i druge sudije, pa su na kraju glumica i njen partner dobili tri osmice i jednu sedmicu.

Nikolija Jovanović i Ignjat Filipović – ča-ča-ča

“Divni ste bili” – rekao je Konstantin i dodao da pomalo zamera što noge nisu bile preciznije, a okreti sigurniji. S druge strane, Aleksandar je Nikolijine i Ignjatove okrete doživeo kao “katastrofu”, zbog čega je ovaj plesni par dobio tri petice i jednu četvorku.

Igor Lazić Nigor i Jelena Borović – samba

Nigor je dobio i pohvale i kritike na račun ritma, ali je sudijama, kao i publici bio više nego simpatičan. “Najaktivniji Crnogorac” po Aleksandrovim rečima, dobio je dve petice i dve šestice.

Nikola Nemešević Nemeš i Marija Jovanović – fokstrot

Sudije su se u slučaju Nikole i Marije složile samo oko toga da je fokstrot teška igra. I pored toga, takmičari su uspeli da osvoje dve šestice, peticu i četvorku.

Katarina Šišmanović i Aleksandar Veljković – čarlston

Nastup ovog para je oduševio publiku u studiju. Sudija Nikola je priznao da nije video razliku između profesionalca i amatera, a Konstantin je uz reči hvale dodao da Katarina pred sobom ima novu profesiju. Šestica, dve sedmice i osmica su ocene za Katarinu i Aleksandra.

Tamara Paunović i Mirko Knežević – rumba

“Ako je ovo bila priča o romansi, ja sam Majka Tereza. Ovo je bilo više za muzej voštanih figura u Jagodini, nego za plesni podijum”, reko je Aleksandar u svom maniru. I ostale sudije su se složile da je ovom paru potrebno još rada.

Milojko Pantić i Zorana Miljkovac – salsa

Ako napravite grešku nema stajanja – ovo je prva lekcija koju je Milojko naučio od Zorane. I zaista, podijum je eksplodirao, bez obzira što je po Aleksandrovim rečima ovaj ples bio katastrofa! Nikola je pohvalio Milojkovu energiju, a Konstantin je jednostavno rekao: Bravo! Tako je bilojko sa svojom partnerkom dobio trojku, četvorku i dve petice.

Tanja Petrović i Marko Vasiljević – bečki valcer

Sudije su bile više nego zadovoljne Tanjinim i Markovim nastupom. Konstantin je bio iznenađen kako su sjajno uvežbali valcer za samo nedelju dana, pa su i ocene bile sjajne: dve sedmice i dve osmice!

Ivan Mihailović i Marija Martinović – tango

Nikola šaljivo prokomentarisao da bi Ivan malo morao da poseti teretanu ukoliko planira da nastavi da nosi “nevidljive” košulje. Opšti utisak je da su dame uživale u nastupu, pa su Ivan i Marija osvojili dve sedmice i dve osmice, baš kao i prethodni takmičarski par.

Milan Kalinić i Jelena Kolarović – džajv

Voditelj je prokomentarisao Milanov sjajan rad nogu, sa čime se složila i sudija Marija. Ovaj odličan etno džajv zaradio je četiri sedmice!

Vanesa Šokčić i Vladimir Todorović – “american smooth”

Sudije su se složile da je koreografija bila veoma teška i da su se Vanesa i Vladimir odlično snašli za prvi put. Ocene baš i nisu bile u skladu sa komentarima, jer je ovaj plesni par osvojio tri šestice i jednu peticu.

Saša Vidić i Ana Mijailović – paso doble

Iako je ples bio španski, po sudijama je na sceni nedostajalo energije. “Korida” je izostala, pa su u skladu sa tim bile i ocene: 2, 3, 4 i 4.

Aleksandar Šapić i Slađana Ivanišević – rumba

Nikola je ocenio ovaj nastup kao “prljavi ples” naglasivši da je između Aleksandra i Slađane postojala hemija na podijumu. Dve petice i dve šestice za poslednji takmičarski par.

 

Usledio je novi zadatak: svi parovi moraju da igraju na istu muziku, a predsednica žirija saopštava ocene:

 

Nikola i Lena 6, Tanja i Marko 5, Nikolija i Ignjat 4, Nigor i Jelena 2, Nemeš i Marija 6, Katarina i Aleksandar 4, Tamara i Mirko 4, Milojko i Zorana 5, Tanja i Marko 7, Ivan i Marija 6, Milan i Jelena 5, Vanesa i Vlada 3, Saša i Ana 3, Aleksandar i Slađana 4

Večeras od 21h u emisiji Ples sa zvezdama saopštavaju se glasovi publike i tada saznajemo koja dva para idu u plesni dvoboj. Nakon toga odlukom sudija jedan par će napustiti šou.

 

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

2 komentara

  1. Hahahahhahaha

    Ajmo Milojko hahahaha :D

  2. Drako

    dobar je sou, kontam da ce situacija tek postati zanimljiva. Tamara bila najlosija…

antoine oliver pilon 5
Hot or not

Da li je ovo najotkačenija muška frizura u 2017. godini?

20-godišnji kanadski glumac Antoine Olivier Pilon, najpoznatiji po ulozi problematičnog tinejdžera u filmu Mommy, postao je predmet rasprava na mnogim internet platformama zbog nove frizure.