Prati nas

Foto: Druga epizoda ‘Plesa sa zvezdama’

Foto: Druga epizoda ‘Plesa sa zvezdama’

ples sa zvezdama

Katarina Šišmanović sa svojim partenrom

Sinoć smo imali prilike da na televiziji Prva gledamo drugu emisijiu šoua Ples sa zvezdama. 

Voditeljski tandem Irina Radović i Aleksa Jelić ponovo su predstavili 14 plesnih parova koji će nastupati uživo!

Voditelji su podsetili da će se glasovi publike pretvarati u poene i da će se oni potom sabirati sa ocenama sudija. Dva para sa najmanjim brojem bodova će otići u svojevrsni plesni dvoboj, nakon kojeg će par koji se lošije predstavio definitivno napustiti takmičenje. Ostali će ostati u igri za osvajanje glavne nagrade koja iznosi 25.000 evra.

 

Lena Bogdanović i Nikola Tomašević – samba

Od prvog sudije Marije Prelević, Lena je dobila odlične kritike, a slično su mislili i Nikola Mandić, Konstantin Kostjukov i Aleksandar Josipović. Za svoj nastup, Lena i Nikola su dobili četiri sedmice!

Tanja Bošković i Marko Mićić – tango

Voditelj je ostao bez reči, baš kao i publika u studiju koja je ovacijama ispratila ovaj predivni tango.

– Energija, strast, ja sam fasciniran! – rekao je sudija Nikola Mandić, dodavši da nije primetio razliku u godinama koja je Tanju brinula na samom početku takmičenja. Bez teksta su ostale i druge sudije, pa su na kraju glumica i njen partner dobili tri osmice i jednu sedmicu.

Nikolija Jovanović i Ignjat Filipović – ča-ča-ča

“Divni ste bili” – rekao je Konstantin i dodao da pomalo zamera što noge nisu bile preciznije, a okreti sigurniji. S druge strane, Aleksandar je Nikolijine i Ignjatove okrete doživeo kao “katastrofu”, zbog čega je ovaj plesni par dobio tri petice i jednu četvorku.

Igor Lazić Nigor i Jelena Borović – samba

Nigor je dobio i pohvale i kritike na račun ritma, ali je sudijama, kao i publici bio više nego simpatičan. “Najaktivniji Crnogorac” po Aleksandrovim rečima, dobio je dve petice i dve šestice.

Nikola Nemešević Nemeš i Marija Jovanović – fokstrot

Sudije su se u slučaju Nikole i Marije složile samo oko toga da je fokstrot teška igra. I pored toga, takmičari su uspeli da osvoje dve šestice, peticu i četvorku.

Katarina Šišmanović i Aleksandar Veljković – čarlston

Nastup ovog para je oduševio publiku u studiju. Sudija Nikola je priznao da nije video razliku između profesionalca i amatera, a Konstantin je uz reči hvale dodao da Katarina pred sobom ima novu profesiju. Šestica, dve sedmice i osmica su ocene za Katarinu i Aleksandra.

Tamara Paunović i Mirko Knežević – rumba

“Ako je ovo bila priča o romansi, ja sam Majka Tereza. Ovo je bilo više za muzej voštanih figura u Jagodini, nego za plesni podijum”, reko je Aleksandar u svom maniru. I ostale sudije su se složile da je ovom paru potrebno još rada.

Milojko Pantić i Zorana Miljkovac – salsa

Ako napravite grešku nema stajanja – ovo je prva lekcija koju je Milojko naučio od Zorane. I zaista, podijum je eksplodirao, bez obzira što je po Aleksandrovim rečima ovaj ples bio katastrofa! Nikola je pohvalio Milojkovu energiju, a Konstantin je jednostavno rekao: Bravo! Tako je bilojko sa svojom partnerkom dobio trojku, četvorku i dve petice.

Tanja Petrović i Marko Vasiljević – bečki valcer

Sudije su bile više nego zadovoljne Tanjinim i Markovim nastupom. Konstantin je bio iznenađen kako su sjajno uvežbali valcer za samo nedelju dana, pa su i ocene bile sjajne: dve sedmice i dve osmice!

Ivan Mihailović i Marija Martinović – tango

Nikola šaljivo prokomentarisao da bi Ivan malo morao da poseti teretanu ukoliko planira da nastavi da nosi “nevidljive” košulje. Opšti utisak je da su dame uživale u nastupu, pa su Ivan i Marija osvojili dve sedmice i dve osmice, baš kao i prethodni takmičarski par.

Milan Kalinić i Jelena Kolarović – džajv

Voditelj je prokomentarisao Milanov sjajan rad nogu, sa čime se složila i sudija Marija. Ovaj odličan etno džajv zaradio je četiri sedmice!

Vanesa Šokčić i Vladimir Todorović – “american smooth”

Sudije su se složile da je koreografija bila veoma teška i da su se Vanesa i Vladimir odlično snašli za prvi put. Ocene baš i nisu bile u skladu sa komentarima, jer je ovaj plesni par osvojio tri šestice i jednu peticu.

Saša Vidić i Ana Mijailović – paso doble

Iako je ples bio španski, po sudijama je na sceni nedostajalo energije. “Korida” je izostala, pa su u skladu sa tim bile i ocene: 2, 3, 4 i 4.

Aleksandar Šapić i Slađana Ivanišević – rumba

Nikola je ocenio ovaj nastup kao “prljavi ples” naglasivši da je između Aleksandra i Slađane postojala hemija na podijumu. Dve petice i dve šestice za poslednji takmičarski par.

 

Usledio je novi zadatak: svi parovi moraju da igraju na istu muziku, a predsednica žirija saopštava ocene:

 

Nikola i Lena 6, Tanja i Marko 5, Nikolija i Ignjat 4, Nigor i Jelena 2, Nemeš i Marija 6, Katarina i Aleksandar 4, Tamara i Mirko 4, Milojko i Zorana 5, Tanja i Marko 7, Ivan i Marija 6, Milan i Jelena 5, Vanesa i Vlada 3, Saša i Ana 3, Aleksandar i Slađana 4

Večeras od 21h u emisiji Ples sa zvezdama saopštavaju se glasovi publike i tada saznajemo koja dva para idu u plesni dvoboj. Nakon toga odlukom sudija jedan par će napustiti šou.

 


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Hahahahhahaha

    07. 04. 2014. at 15:23

    Ajmo Milojko hahahaha :D

  2. Drako

    07. 04. 2014. at 16:33

    dobar je sou, kontam da ce situacija tek postati zanimljiva. Tamara bila najlosija…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top