Prati nas

FOTO: Sve veće grudi Andreje Pejić

LGBT

FOTO: Sve veće grudi Andreje Pejić

Želi da iskoristi svaki dan života (foto: Instagram)

Želi da iskoristi svaki dan života (foto: Instagram)

Svi znamo njenu priču. Od dečaka koji beži iz Bosne i Hercegovine zahvaćene ratom, a potom i iz Srbije iz istih razloga, pa sve do Pariza i omiljenog modela slavnog dizajnera Jean Paul Gaultiera.

U pitanju je, naravno, Andreja Pejić, koja je stekla svetsku slavu kao androgeni model po imenu Andrej, jedina osoba koja je istovremeno nosila muške i ženske kolekcije na nedeljama mode u svetskim centrima. Iako je, po sopstvenom prizanju, oduvek znala ko je i šta je u svojoj glavi, tek prošle godine je Andreja postala i spolja ono što je celog života bila iznutra.

“Iako sam jako stidljiva odlučila sam da pričam o tome kako bi moja priča pomogla mnogoj deci koja mogu da me čuju i da ne upropaste svoj život ne prihvatajući ono što jesu. U svetu postoje ljudi koji ceo život provedu u pogrešnom telu i tek se u 5. ili 6. deceniji života odluče da promene pol”, izjavila je Andreja i dodala da je ponosna na to što sve više magazina piše o njoj isključivo u ženskom rodu jer se i naj taj način bori za prava transrodnih osoba.

Na poslednjim fotografijama koje postavlja na društvenim mrežama primećuje se da njene grudi postepeno postaju veće.

Da li mislite da Andreja ima jednake šanse u svetu modelinga danas kao žena ili je bila samo prolazna atrakcija kao androgeni model?

Zbogom, NY (foto: Instagram)

Zbogom, NY (foto: Instagram)7 komentara

7 Comments

 1. Irma

  15/03/2015 at 6:25 pm

  Itekako da ima, zbog te neobicne face. A svakako moze zauvijek zivjeti od slave androgenog modela, seminari, govori, edukacije, intervjui…. :)

 2. ezel

  15/03/2015 at 6:45 pm

  boze ….on ona je prelijep prelijepa :) prava faca prirodne lijepe djevojke… plus njegovane….

 3. una

  15/03/2015 at 6:55 pm

  P*dercino nikada neces biti zensko radio sta radio…. Sa k*rcem si barem bio zanimljiv sad si najobicnija tr*ndza koje ima na million…….
  Nijedan hetero muskarac te nece ‘ebati mislim ok je muskarcima ljude silikonska usta, da diraju silikonske grudi ih cak i pali, ali da kr*su plasticnu p*cku je zaista previse i to nece nijedan

 4. Strasno

  15/03/2015 at 7:25 pm

  @Una
  Devojko, imas li ti roditelje? Da li u tvojoj blizini ima bilo ko na koga mozes da se ugledas? Strasno koliko si nevaspitana.

 5. Kaya

  15/03/2015 at 7:45 pm

  Vise kao androgeni model….

 6. marni

  15/03/2015 at 7:55 pm

  divna prirodna faca..

 7. Jana

  15/03/2015 at 8:15 pm

  Tracaro uvedi pored ovih opcija lol omg itd i opciju fuj molim te.. hvala

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top