Prati nas

Fotografije Jelene Rozge osvanule na sajtu za odrasle

Vesti

Fotografije Jelene Rozge osvanule na sajtu za odrasle

”Niko nije očekivao da će se njene fotografije naći na sajtu za odrasle, jer je ona oduvek bila dama”

Provokativne fotografije Jelene Rozge osvanule su na jednom sajtu za odrasle i za kratak vremenski period postale veoma popularne.

”Niko nije očekivao da će se njene fotografije naći na sajtu za odrasle, jer je ona oduvek bila dama. Nikada se ne bi fotografisala gola, pogotovu ne za takav sajt. Jednom kada je to uradila to je bilo sa stilom i imala je cilj. Radila je za jedan ozbiljan magazin i tema je bila čuvanje planete, a na intimnim delovima imala je listiće. Takav sajt nije njen stil, ali možda je neko hteo da joj naudi”, rekao je izvor blizak pevačici, pa dodao:

”Kada je videla fotografije i kada je shvatila da svako može da ih pogleda, bila je veoma besna i želela je da odmah sazna ko joj je to namesto. Međutim, kada je prespavala i i smirila se, shvatila je da nije ništa strašno i da može samo da joj imponuje jer neko smatra da je ona toliko seksi da bude na takvom sajtu. Fotografije jesu profokativne, ali na njima nije potpuno naga i nepristojna, pa je odlučila da ne diže frku i dramu. Jedino što joj je smetalo jeste što su je poredili sa Severinom i što kruže priče da je sama plasirala fotografije jer nema nijedan hit uposlednje vreme. To apsolutno nije istina”, rekao je izvor za kraj za Alo.Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top