Connect with us

Frajer iz spota Britney Spears stiže u Beograd

Događaj

Frajer iz spota Britney Spears stiže u Beograd

Dame će uživati (foto: PR)

Dame će uživati (foto: PR)

Ne propustite najbolji provod sa najzgodnijim momcima u šou biznisu. Potpuno novi Chippendales šou u okviru Best.night.ever. turneje 2017 i vreli plesači ponovo dolaze u naš glavni grad, u Dvoranu Doma Sindikata, 21. marta ove godine.

Priča o Chippendalesima započela je 1979. godine u Los Anđelesu, kad je žensku publiku oduševila grupa muških stripera. Njihov uspeh bio je eksplozivan. U trenutku su postali fenomen, otvorili klub u Njujorku i počeli rad na koreografijama koje su zagrejale temperaturu u svakom ćošku sveta.

(foto: PR)

(foto: PR)

Kombinacijom plesa, pevanja i striptiza oduzimaju dah i ubrzavaju puls. Danas su Chippendalesi stalna tačka Las Vegasa, gde im gostuju svetske zvezde poput Mariah Carey, koja je njihov veliki fan.

A mnogi svetski poznati momci, prelepi i prezgodni, nastupaju u ovom šou. Tyson Beckford je svakako jedan od njih. Jedan od najpoželjnijih Chippendales momaka doživeo je slavu u muzičkim spotovima. Pojavio se  u spotovima Janet Jackson i Toni Braxton, a sigurno ga pamtite iz spota Toxic Britney Spears. Sećate li se kad je izašao iz bazena, a ona mu obrijala lice? Gotovo apsurdna fizička lepota ovog modela-glumca može se porediti jedino s intezitetom njegovog pogleda, što znači da se gledanje njega kako se uvija s leptir mašnom na samo par koraka od vas može smatrati religijskim doživljajem.

(foto: PR)

(foto: PR)

Naravno, Tyson nije jedini superstar. A ko su ti momci, otkrićete ako budete deo ove magične večeri.

Na blagajni Doma Sindikata i putem Eventim prodajne mreže, a po cenama od 2250 do 4500 dinara možete nabaviti svoje ulaznice i uživati u dobrom provodu i prelepim muškim telima.

(foto: PR)

(foto: PR)

Oni  koji budu imali sreće da obezbede VIP ulaznice, po ceni od 5490 dinara, mogu da očekuju sedište do bine i nezaboravno druzenje sa plesačima uz čašu šampanjca.

Pročitajte još i:  MVP u BitefArtCafeu!
Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
2 Comments

2 komentara

 1. Blahblah

  03/03/2017 at 7:40 pm

  Zasto bi samo zene uzivale, imaju i muskarci 4500 dinara?
  Ne razumijem.

 2. Smor

  03/03/2017 at 10:47 pm

  Kamo srece da Britni dolazi a ne neki tamo iz njenog spota…

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top