Prati nas

Frizerka čuvala tajnu: Zoran određivao frizuru pokojne pevačice

Šokantno

Frizerka čuvala tajnu: Zoran određivao frizuru pokojne pevačice

Istraga o ubistvu pevačice Jelene Marjanović nastavljena je juče u Višem tužilaštvu saslušanjem nova tri svedoka – frizerke ubijene pevačice, njene drugarice i vaspitačice male Jane.

Iako nisu imale direktna saznanja o zločinu, one su imale uvid u dešavanja u kući porodice Marjanović neposredno pre nestanka pevačice, za vreme potrage i pronalaska njenog tela i nekoliko dana posle ubistva.

Jelenina frizerka Zorica Gemović ispričala je juče da je ubijena pevačica skoro uvek svoju frizuru prilagođavala željama supruga Zorana.

“Zoran je skoro svuda pratio Jelenu i ona je morala da se ponaša i izgleda onako kako je on to želeo. Tako je isto bilo i sa frizurom. On je, kao njen suprug, ali i menadžer, uvek insistirao da ima istu frizuru, sa šiškama”, ispričala je Gemovićeva.

Kako saznaje Srpski telegraf iz istrage, frizerka je dodala i da se srela sa Jelenom pre ubistva, ali nije mogla da kaže tačno kad. Pevačica joj je rekla da joj je dosadila frizura i da hoće da promeni nešto.

Jelena Marjanović nestala je 2. aprila 2016. godine dok je trčala na nasipu u naselju Crvenka, gde je došla u društvu supruga Zorana i njihove ćerkice Jane. Njen nestanak Zoran je prijavio istog dana oko 16.30 časova, a te večeri počela je i potraga za nesrećnom ženom. Njeno telo pronađeno je sutradan, 3. aprila, u obližnjem kanalu. Nesrećnoj ženi smrskana je glava, a na ruci i vratu imala je i povrede od noža. Policija je ubrzo potom uhapsila Zorana Marjanovića, ali je on posle policijskog zadržavanja od 48 sati pušten na slobodu. Zoran je ponovo uhapšen 15. septembra ove godine i od tada se nalazi u pritvoru. (Svet)

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

Poslednje vesti

Advertisement

Popularno

Advertisement
To Top