Connect with us

Fudbaler varao ženu sa Marijanom Mateus!
Šokantno

Fudbaler varao ženu sa Marijanom Mateus!

Misteriozni dečko iz Londona je oženjeni srpski reprezentativac? (foto: Facebook)

Misteriozni dečko iz Londona je oženjeni srpski reprezentativac? (foto: Facebook)

43-ogodišnja modna dizajnerka Marijana Mateus poslednjih godinu dana u više navrata je govorila da ima dečka koji živi u Londonu i da uživa u ljubavi, ali njegovi identitet nikako nije želela da otkrije. Kako se ispostavilo, izgleda da je bila misteriozna jer joj je dečko – oženjen!

Prema pisanju dnevnog lista Blic reč je o srpskom reprezentativcu Banetu Ivanoviću koji je trinaest godina mlađi od Marijane.

“Njih dvoje su želeli da sakriju svoju vezu. Marijana je redovno posećivala Baneta u Londonu, gde su provodili najveći deo vremena jer on igra za prvoligaški klub Engleske – Čelsi. Kada je odlazila kod njega, ljudi su ih viđali na javnim mestima, ali su se oni ponašali kao da su prijatelji. Kada je dolazio u Beograd da igra za reprezentaciju, onda su se viđali kod nje ili u hotelu. To je bilo u strogoj tajnosti”,  kaže naš izvor blizak fudbaleru.

bane

Bane sa suprugom! (foto: DailyMail)

Inače, Ivanović je već 7 godina u braku i otac je troje dece, dok je četvrto na putu. Navodno su Marijana i on prekinuli svaki kontakt kada je saznao da je njegova supruga trudna po četvrti put.

Loading...
5 Comments

5 komentara

 1. STARSHIP

  26/12/2014 at 12:43 pm

  NAPALIO SE NA NJENU INTELIGENCIJU

 2. Anna

  26/12/2014 at 2:33 pm

  Odvratna je. Vestacka i glupa.

 3. Svichky

  26/12/2014 at 3:10 pm

  iskreno, meni su fudbaleri dno dna zaista, mahom neobrazovani, sa nepostojecim recnikom, manirima, liseni ikakvog sarma. deluju kao mutavi priglupi debili kojima je u glavi jedino fudbal i si*se. na intelektualnom nivou se ne daju porediti sa odbojkasima, vaterpolistima, kosarkasima, atleticarima itd.

 4. El muchacho

  26/12/2014 at 8:02 pm

  Taj kez, te obrve od 90 stepeni … ne mogu ja ovo …

 5. Nadžak Baba

  31/12/2014 at 5:34 am

  a jes gadna.. ahahaha iritantna totalno

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top