Connect with us

Fudbaleri i političari u policiji zbog elitnih prostitutki!
Šokantno

Fudbaleri i političari u policiji zbog elitnih prostitutki!

Mimi je jedna od privedenih prostitutki (foto: arhiva)

Mimi je jedna od privedenih prostitutki (foto: arhiva)

Pojedini fudbaleri, političari i biznismeni će se uskoro naći u policiji i biti saslušani zbog sumnje da su koristili usluge elitnih prostitutki.

Sumnja se da su sredinom novembra poznati sportisti u toku okupljanja reprezentacije u Srbiji bili poslati od strane Mihaila M. u prostoriju gde su bile elitne prostitutke, među kojima je bila i Mimi Oro.

Kako se pretpostavlja, fudbaleri su izdvojili veću sumu novca za seksualne odnose sa starletama, voditeljkama… Verujemo da će nakon saslušanja sportista biti otkrivena imena još nekih javnih ličnosti koje se bave najstarijim zanatom” prenosi Kurir.

Pored fudbalera, biće saslušani i političari i poznati biznismeni zbog korišćenja usluga.

Veruje se da ima mnogo uglednih javnih ličnosti koje su redovni korisnici usluga ovih devojaka.”

Prema novim istragama i saznanjima novinara, Mihailo M. je radio za ženu poznatog biznismena koja je na samom čelu organizacije kada je u pitanju elitna prostitucija u državi. Mihailo je podvodio pevačice, voditeljke i starlete za svoju šeficu, sa kojom je delio veliku zaradu. Posle njegovog hapšenja, uhapšena je i Mimi i još pet njenih koleginica.

Na osnovu podataka iz laptopa, mobilnih telefona s takozvanim zlatnim karticama, kao i dokumentacije koju je policija zaplenila u automobilu estradnog makroa, policija je Mihailo M. dovela u vezu sa suprugom biznismena. Pretpostavlja se da je ona bila glavna u tom poslu, dok je Mihailo obavljao „prljave“ poslove – povezivao klijente s estradnim prostitutkama, određivao tarifu i slao ih na određenu adresu ” prenosi sagovornik.

Pod istragom se nalazi i još jedan poznati TV voditelj za kog se takođe sumnja da je makro.

Reč je o voditelju koji radi na TV s nacionalnom frekvencijom. U javnosti se često pojavljivao u društvu lepih devojaka kojima je samo paravan. Proverava se da li ih je promovisao kako bi one kasnije završile u krevetu s političarima i biznismenima. Sumnja se da su njegove devojke uglavnom „zarađivale“ po Crnogorskom primorju” završava izvor priču.

Pročitajte još i:  Mimi Oro odgovorila na pitanje da li više boli vađenje ili stavljanje silikona!

 

Loading...
7 Comments

7 komentara

 1. Šćepan Šćekić

  01/01/2015 at 3:22 pm

  Zelimo manje pisanija o elitnoj prostituciji i njenim pojavama u 2015oj.
  Srecna NG, uslisite Nase molitve

 2. Nadzak Baba

  02/01/2015 at 1:42 am

  istina treba uvek da izadje na videlo, i ovakve grdobe da se sklone od ocuju javnosti sto pre, da ne budu uzor nasoj deci

 3. Mladen

  02/01/2015 at 9:14 am

  Pa šta onda ako su išli prostitutkam? Trošili su svoj novac i sigurno dobili ljubav bili zadovolni..Možda bi i policija rada do njih a nezna kako?

 4. Mladen

  02/01/2015 at 5:28 pm

  Ajde kaži administrator zašto si mi brisala komentar.Jeli znaš da nije dozvoleno brisat što čovjek napiše.Ovo se dogodilo že više puta.Sad znam ovoga možeš da brišeš jer ne spada ovdje.Da sam ti ja direktor dobila bi otkaz.

 5. pifi

  02/01/2015 at 8:17 pm

  Neka otkriju sva imena. Ima tu raznih, provereno Marija Kilibarda, Rada Manojlovic, Natasa Bekvalac, ona sa pinka Tacno u podne itd…

 6. rebeca

  02/01/2015 at 9:00 pm

  a voditelj makro-paravan vladica :D ko je jos poverovao u ijednu njegovu vezu…

 7. aaa

  02/01/2015 at 10:22 pm

  Od kada znam za sebe ovakvi naslovi se povlače a nikada nijedan medij nije nikoma imenovao, jer očito nemaju mu*a za to

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top