Prati nas

Gagi Đogani moli televizije da snima reality!

Šokantno

Gagi Đogani moli televizije da snima reality!

Moli za učešće u rijalitiju! (foto: facebook)

Moli za učešće u rijalitiju! (foto: facebook)

Gagi Đogani već neko vreme je u nezavidnoj finansijskoj situaciji zbog čega je pribegao krajnjim merama – moli televizije da učestvuje u nekom rijalitiju!

On već nedeljama pokušava da stupi u kontakt sa raznim producentima, ne bi li izmolio neki angažman.

“Gagi je u veoma lošoj finansijskoj situaciji. I nas je zvao da pita kad će nova sezona i naglasio nam da slobodno računamo na njega čim pokrenemo ponovo rijaliti. Znam da je skoro sve televizije zvao i da je odlučan u nameri da po svaku cenu uđe negde, jer tezge za gostovanja retko ima, a i ne može da se nada da će dobiti honorare kakve je imao na vrhuncu karijere, pa je sad primoran ovako da se snalazi,” tvrdi dobro upućen izvor dnevnog lista Alo.

Redakcija Tracara.com


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Troll - bič Božiji

  02. 10. 2014. at 22:05

  Neka, neka. Nek’ i estrada malo oseti kako je ziveti kao njihov narod. A ovaj bolje da se nikad nigde nije pojavio … znaci nisam imao predstavu da je covek toliko glup i sirov. Ali doslovno glup, on bre ne moze recenicu da sklopi, a da ne zamuckuje i mumla. A i kad sklopi, treba desifrovati sta je mislio reci time … uzas, za veci honorar i nije.

 2. Maleficent

  02. 10. 2014. at 23:56

  Bicu , u pravu si za sve sto si napisao! Mislim , ne kazem nismo svi rodjeni kao vrsni retoricari , ali gotovo je sigurno da je Gazmen rodjen sa IQom ispod proseka. Naprosto ga je bolno slusati

 3. Alexandar1

  02. 10. 2014. at 23:59

  Sad kad mu nema Ananbele nema para i posla. Tako mu i treba malo da oseti sta je nemastina. Drago mi je zbog Anabele jer znam da ju je on tukao dok su bili u braku, sad mu se sve to vraca. Zivot je cudo :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top