Connect with us

Gal Gadot je na filmu ‘Čudesna žena’, a kod kuće ‘čudesna majka’

Bez šminke

Gal Gadot je na filmu ‘Čudesna žena’, a kod kuće ‘čudesna majka’

(foto: Instagram.com/gal_gadot)

(foto: Instagram.com/gal_gadot)

Ako ste u bioskopima ovih dana pogledali film Čudesna žena, onda znate da je Gal Gadot prava akciona junakinja.

Ali izraelska glumica prava je heroina ne samo na filmskom platnu, već i u stvarnom životu, i publika je 32-godišnju zvezdu zavolela upravo zbog njene neposrednosti. Na Instagramu Gal često deli fotografije iz svog privatnog života, a nedavna fotka bez šminke oduševila je sve njene pratioce i za kratko vreme prikupila preko milion lajkova.

Nije samo smelost Gal da pokaže lice bez šminke ono što je izazvalo oduševljenje, već i ono što je majka dve devojčice napisala u opisu pored fotografije.

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on

“Besana noć sa tromesečnom bebom koja pati od grčeva u stomaku, a moja petogodišnjakinja me je rano probudila. Otišla sam u baštu na malo svežeg vazduha i šoljom kafe da se probudim i sada gledam Cat in the hat sa ćerkom”, napisala je lepa glumica pored fotografije koju je fotografisao njen suprug Jaron Versano.

A post shared by JaronVarsano (@jaronvarsano) on

Par je u braku 10 godina i nedavno je Jaron pokazao koliko je ponosan na svoju suprugu, veoma zanimljivom fotografiom na kojoj nosi majicu sa siluetama žene i ‘Čudesne žene’: “Vaša žena i moja žena”, stoji na majci koja je pobrala simpatije mnogih na Instagramu.

Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top