Prati nas

Gastoz dao prvi intervju nakon porodične tragedije

Gastoz dao prvi intervju nakon porodične tragedije

Pobednik treće sezone rijalitija Parovi Nenad Marinković Gastoz početkom meseca izgubio je majku Gordanu, a nedavno progovorio prvi put nakon tragedije kroz koje je prošao u poslednjih par nedelja, iz kog razloga nije ušao u petu sezonu rijalitija i o vezi sa Zoricom Dukić.

Gastozu je smrt majke teško pala, još uvek se nije se oporavio od gubitka, ali kako kaže mora da nastavi život dalje. “Ne osećam se dobro nakon majčine smrti, ali moram da nastavim da živim dalje. Znam da me ona gleda odozgo i sada ne smem nikako da je razočaram i uradim nešto što ona ne bi volela. Cela situacija oko njene smrti me je jako potresla i pogodila. To je nešto što nikome ne bi voleo da se dogodi, nikada. Danim plačem jer sam izgubio nekog koga sam voleo najviše na svetu”, započinje priču Gastoz za Kurir, pa nastavlja: “Smatram da je jedan jako težak period polako iza mene, ali uvek ću u srcu imati tu prazninu zbog gubitka majke. Mene je sve to iznenadilo, jer se dogodilo iznenada.”

Poslednjih dana spekuliše se da je odbio produkciju rijalitija i da nije hteo da uđe u vilu, ali je Nenad objasnio kako je on deo rijaliti programa, ali i da to niko od ukućana ne zna.“U Parove nisam ušao iz nekoliko prostih razloga, nudili su mi, ali meni je iskreno lepše da sedim sa strane i da režiram sve ono što se dešava u kući. Nisam odlučio ko će ući, ali drago mi je što sarađujem sa produkcijom i dajem zadatke ukućanim koje treba da rade. Za sada je jako zanimljivo, dobro ih upravljamo, očekujemo da će biti mnogo zanimljivije, ovo je tek početak”, izjavio je za pomenuti list.

Gastoz tvrdi da je i dalje u ljubavnoj vezi sa Zoricom Dukić: “Zorica i ja smo u vezi, to je glupost da nismo i da smo rakinuli. Odmah da kažem, kada budemo raskinuli i prekinuli našu vezu to će svi odmah znati. Dosadno je da se piše, da li smo zajedno ili nismo. Nova pesma se zove ‘Problem’ i svi već prgnoziraju da će biti jako veliki hit, videćemo kako će publika prihvatiti. Nije autobiografska, još je rano za tekve pesme”, završava priču Nenad Marinković.


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Edgar

    31. 12. 2016. at 09:57

    Kog briga za ove zgubidane! Bolje bu je da završi neku školu.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top