Prati nas

Gatara Vesna Rivas otkrila da gata policajcima i ministrima

Hot!

Gatara Vesna Rivas otkrila da gata policajcima i ministrima

rivas

Vesna Rivas se pohvalila takmičarima u rijalitiju Parovi da je veoma tražena gatara i da kod nje dolaze svi, od političara do propalih kockara.

“Odakle ti ta energija sve vreme?”, pitala je Mira Škorić Vesnu Rivas, koja je od ranog jutra pričala i gotovo trčkarala po vili.

Rivas je ovo jedva dočekala, pa je započela svoju priču:

“Radim duže od 12 sati dnevno. Bavim se astrologijom, tarotom, gledam u šolju. Vikednom pevam, ako me neko angažuje. Bavim se i nuemrologijom, tumačim brojeve. Imam i svoje autorske emisije.”

“Ti radiš natalne karte? Pa, ko te za to angažuje?”, pitao je Miki Đuričić.

“Zovu ministri, policajci, kockari. Svi žele da vide hoće li ih ostaviti žena, da li će oženiti švalerku, dobija li njihov broj na kocki”, rekla je Rivasova.

“Meni je gledala u šolju i ništa mi nije pogodila. Rekla je u prošlom rijalitiju da ću ispisati za četiri dana, a ja sam pobedila”, jedva je dočekala Jelena Golubović.

“Meni je sve pogodila”, rekla je Saška Karan, štiteći svoju drugaricu.

Loading...


3 komentara

3 Comments

 1. *STARSHIP

  04/09/2015 at 8:39 pm

  GATA ONA KURCU MOM

 2. Lepi

  05/09/2015 at 2:03 am

  Zaboravljena si jer si nebitna i tamo ostani.

 3. Tyson

  10/03/2016 at 8:05 pm

  Samozvana “mafijaška tetka” Vesna LAGIŠ, jeli istina da ti je Miljana Kulić čerka ali je se stidiš, kao i svoje majke, koji si pre 4 godine nepokretnu oterala od kuće?!? A i zadužena si do guše i traže te zelenaši!!! A onda TI SMOR lažeš i smišljaš neistine o okučanima, halooooo LAŽLJIVA LUZERKO.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top