Prati nas

Gay bend ‘The XX’ tuži hrvatsku anti-gay organizaciju!

Šokantno

Gay bend ‘The XX’ tuži hrvatsku anti-gay organizaciju!

The XX tužio hrvatsku anti-gay organizaciju

 

U Hrvatskoj će na inicijativu nekoliko desničarskih organizacija, uz podršku Katoličke crkve, 1. decembra biti održan referendum u kome se traži da se brak ustavom definiše kao zajednica muškarca i žene, kako bi se pripadnicima LGBT zajednice onemogućilo da se venčavaju.

I dok je tamošnja javnost podeljena na one za i protiv, jedna hrvatska anti-gay organizacija, čini se sasvim slučajno je ukrala muziku jednog od najaktuelnijih svetskih bendova The XX, čija su dva od tri člana javno autovani i upotrebila je u reklami za zabranu brakova LGBT populacije!

U ime porodice, katolička anti-gay organizacija u Hrvatskoj, biće tužena od strane britanskog benda zbog korišćenja njihove pesme Intro u reklami koja propagira zabranu istopolnih brakova, izveštavaju hrvatski mediji.

Paradoksalno, ali Britanci The XX su vrlo popularni u Hrvatskoj, a 2012. godine su nastupali na Terraneo Festivalu.

Redakcija Tracara.com3 komentara

3 Comments

 1. Katherine

  28/11/2013 at 2:51 pm

  Gay bend? Tračaro samo žena u sredini je gay, a to što je ona gay ne znači da je ceo bend gay bend.

 2. :)

  28/11/2013 at 4:07 pm

  naravno nista bez crkve koja obozava da ugnjetava sve sto je razlicito.. zar glavni motiv hriscanstva nije ljubav za sve ???

 3. Jelena(:

  28/11/2013 at 5:41 pm

  @:), upravo zato, i samo zato se ja izjasnjavam kao ateista! Zato sto su svi iz crkve jedni obicni dvolicni licemerni kreteni. ;) A inace obozavam The XX, odnosno njihovu muziku. Previse obozavam ♥

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top