Prati nas

Gde je najbolji provod u Beogradu narednih dana?

Događaj

Gde je najbolji provod u Beogradu narednih dana?

bitef

Ukoliko još uvek niste odlučili gde ćete izaći narednih dana, imamo predloge za vas! Posetite BitefArtCafe summer stage. Evo šta vas tamo očekuje narenih dana.

>>The GIFT <<
Depeche Mode Real tribute & 80’s Brit POP
ČETVRTAK 3/7

image006

Bili ste na otvaranju Bitefartcafe summer stage?

Onda se SIGURNO sećate benda iznenađenja koji je definitivno bio zvezda večeri!

The Gift je Party bend, a publika koja ih obozava pored ultimativne zabave dobija i još jedan poriv, a to je glad da ih cuje ponovo!
Već više od decenije i po, novosadski kaver bend “The Gift” pleni klubsku publiku svojim neobičnim i autenticnim nastupom. Na ovim prostorima najzad se, sem pukog sviranja ili „skidanja” pesama, moze se osetiti više magije u muzici.

Takođe se više puta u novinskim člancima ovaj bend opisuje kao nosioci edukativnog sadržaja 80′tih i 90′tih, jer bogat repertoar benda zaista pokriva ono sto smo oduvek želeli da čujemo: Morrissey, Pulp, Radiohead, Joy Division, Bowie, Placebo, Blur, Soft Cell, Pet Shop Boys, Nick Cave, The Cure i mnogi druge.

Stand up by Nenad Danilović aka Nesha Bridges
Petak 4/7, 22:00

Stand up komedijom bavi se, po sopstvenom priznanju, od kad se rodio. Sve što mu se u međuvremenu dešavalo – podstanarski problemi kod gazde Kineza, facijalna paraliza zbog stalnog osmehivanja u uniformi radnika McDonalds-a i mnoge druge avanture – jedva čeka da podeli sa publikom. Autor je i izvođač moderne šansone “Kamičak i bjela roljetna”…

MAKAO
Petak 4/7, 23:30

Makao bend je jedan od bendova koji ima najduži staž u našem klubu. Za to postoje dva razloga. Prvo i osnovno, ako se njihov muzički kvalitet i menjao, putanja je uvek bila uzlazna. Drugi razlog je možda i bitniji, a on kaže da Makao UVEK pokrene svaku osobu u klubu i od publike napravi celinu, koja zajedno sa bendom đuska, skače, peva…

Girls, Boys & Toys
Subota 5/7, 23:00

Ako ste bili na njihovoj svirci, znate da je najbolji opis za njih ENERGIJA, u pravom smislu te reči.

Sviraće vam svašta, ali sve ono što volite.

Ako želite da čujete kako devojke iz GBT pevaju, đuskaju, repuju i izvode pesme poput Breathe i Smack my bitch up, potpuno ravnopravno, ako ne i bolje od mnogih muških vokala, vidimo se ove subote.

Redakcija Tracara.comKlikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top