Connect with us

Gde je najbolji provod u Beogradu narednih dana?

Događaj

Gde je najbolji provod u Beogradu narednih dana?

bitef

Ukoliko još uvek niste odlučili gde ćete izaći narednih dana, imamo predloge za vas! Posetite BitefArtCafe summer stage. Evo šta vas tamo očekuje narenih dana.

>>The GIFT <<
Depeche Mode Real tribute & 80’s Brit POP
ČETVRTAK 3/7

image006

Bili ste na otvaranju Bitefartcafe summer stage?

Onda se SIGURNO sećate benda iznenađenja koji je definitivno bio zvezda večeri!

The Gift je Party bend, a publika koja ih obozava pored ultimativne zabave dobija i još jedan poriv, a to je glad da ih cuje ponovo!
Već više od decenije i po, novosadski kaver bend “The Gift” pleni klubsku publiku svojim neobičnim i autenticnim nastupom. Na ovim prostorima najzad se, sem pukog sviranja ili „skidanja” pesama, moze se osetiti više magije u muzici.

Takođe se više puta u novinskim člancima ovaj bend opisuje kao nosioci edukativnog sadržaja 80′tih i 90′tih, jer bogat repertoar benda zaista pokriva ono sto smo oduvek želeli da čujemo: Morrissey, Pulp, Radiohead, Joy Division, Bowie, Placebo, Blur, Soft Cell, Pet Shop Boys, Nick Cave, The Cure i mnogi druge.

Stand up by Nenad Danilović aka Nesha Bridges
Petak 4/7, 22:00

Stand up komedijom bavi se, po sopstvenom priznanju, od kad se rodio. Sve što mu se u međuvremenu dešavalo – podstanarski problemi kod gazde Kineza, facijalna paraliza zbog stalnog osmehivanja u uniformi radnika McDonalds-a i mnoge druge avanture – jedva čeka da podeli sa publikom. Autor je i izvođač moderne šansone “Kamičak i bjela roljetna”…

MAKAO
Petak 4/7, 23:30

Makao bend je jedan od bendova koji ima najduži staž u našem klubu. Za to postoje dva razloga. Prvo i osnovno, ako se njihov muzički kvalitet i menjao, putanja je uvek bila uzlazna. Drugi razlog je možda i bitniji, a on kaže da Makao UVEK pokrene svaku osobu u klubu i od publike napravi celinu, koja zajedno sa bendom đuska, skače, peva…

Pročitajte još i:  Brena u Beogradu za Novu godinu

Girls, Boys & Toys
Subota 5/7, 23:00

Ako ste bili na njihovoj svirci, znate da je najbolji opis za njih ENERGIJA, u pravom smislu te reči.

Sviraće vam svašta, ali sve ono što volite.

Ako želite da čujete kako devojke iz GBT pevaju, đuskaju, repuju i izvode pesme poput Breathe i Smack my bitch up, potpuno ravnopravno, ako ne i bolje od mnogih muških vokala, vidimo se ove subote.

Redakcija Tracara.com
Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top