Gde je sada i kako izgleda Nataša iz istoimenog filma

Objavljeno: 26.09. 16:20

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Tijana Kondić postala je poznata našoj publici nakon čuvene uloge male Nataše u istoimenom filmu. A onda se odjednom povukla sa scene. Evo zašto je bila prinuđena da se odrekne glumačke karijere.

Tijana je bila učenica Pete gimnazije kada je sasvim slučajno dobila ulogu Nataše. Nju su u dvorištu škole primetili i zapamtili kao potencijalnu kandidatkinju za glavnu ulogu u novom filmu Ljubiše Samardžića. Slikali su je, sa Samardžić je odmah izabrao baš nju.

(foto: Facebook/Tijana Kondic)

(foto: Facebook/Tijana Kondic)

Iako nije imala iskustva, zbog ove uloge je naišla na sjajne reakcije publike i kritike. Osvojila je Zlatnu mimozu u Herceg Novom, a potom i nagradu za Najbolji naturščik na Filmskom festivalu u Nišu, Zlatnu arenu u Puli i Statuetu slobode na Festivalu u Sopotu. Nizale su se uloge i u drugim filmovima kao što su Bumerang, Ledina i Sistem. A onda je sve krenulo nizbrdo.

(foto: Facebook/Tijana Kondic)

(foto: Facebook/Tijana Kondic)

Nakon završetka gimnazije, pokušala je da nastavi glumačku karijeru, ali nije uspela da upiše Fakultet dramskih umetnosti. Iako je imala dosta iskustva, triput je polagala i padala prijemni ispit. Na kraju je upisala Filozofski fakultet i studirala svetsku književnost, pa je zato nestala sa scene.

(foto: Facebook/Tijana Kondic)

(foto: Facebook/Tijana Kondic)

Danas ima 31 godinu, i povremeno ide na kastinge, ali se posvetila drugim vrstama umetnosti. Sada radi multimedijalne izložbe inspirisane kniževnošću.

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

antoine oliver pilon 5
Hot or not

Da li je ovo najotkačenija muška frizura u 2017. godini?

20-godišnji kanadski glumac Antoine Olivier Pilon, najpoznatiji po ulozi problematičnog tinejdžera u filmu Mommy, postao je predmet rasprava na mnogim internet platformama zbog nove frizure.