Prati nas

Gde su izgubljeni minerali?

Događaj

Gde su izgubljeni minerali?

U prijatnoj i zabavnoj atmosferi kluba Soho Republic u Beogradu, poznati srpski tviteraši i predstavnici medija uživali su juče u Knjaz Miloš Tweetup-u i neformalnom druženju koje je rezultiralo otvaranjem sajta izgubljeni minerali (www.izgubljeniminerali.rs).

Nakon dva dana potrage za izgubljenim mineralima i radoznalosti brojnih građana, minerali su pronašli svoj put i otkrili šta se krije iza hashtag-a #mineralnavoda. Tako se putem svog novootvorenog Twitter naloga @jedanjeknjaz, Knjaz Miloš, omiljena srpska mineralna voda pridružila Twitter zajednici i pronašla još jedan put do srca svojih potrošača.

Zahvaljujući brojnim tvitovima, fanovi su tom prilikom otključali sajt i otkrili interesantnu igru za web i mobilne platforme pod nazivom “Izgubljeni minerali” koja je od danas dosptupna svim korisnicima Android telefona na Google Play store-u, a uskoro će biti dostupna i u iOS verziji. Preuzimanje aplikacije je besplatno.

Kompanija Knjaz Miloš i ovoga puta je dokazala kako, pored nesumnjive tradicije i kvaliteta, nepogrešivo prati savremene trendove, prilagođava se zahtevima tržišta i ostaje verna maksimalnom zadovoljenju svojih potrošača.Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top