Prati nas

George Clooney: Prvo predbračni ugovor, a zatim venčanje!

Extra

George Clooney: Prvo predbračni ugovor, a zatim venčanje!

george-clooney-amal

George i Amal

Nakon što je otkriveno da se holivudski lepotan George Clooney verio sa devojkom Amal Alamuddin nakon 6 meseci zabavljanja, američki tabloidi se utrkuju ko će doneti više informacija o venčanju poznatog para koje se očekuje ovog leta.

Ipak, kako izveštava magazin Star pre toga će par morati da potpiše predbračni ugovor. Usled negativnog iskustva koji su imali brojni prijatelji glumca, George želi da zaštiti svoje bogatstvo, procenjeno na oko 200 miliona dolara, ukoliko se desi da se on i Amal razvedu.

Ugovor koji će lepa advokatica morati da potpiše podrazumeva i poprilične svote novca koje će lepotica dobiti za svaku godinu provedenu u braku sa poznatim glumcem.

Sa druge strane, magazin Life &Style već izveštava o detaljima venčanja koje će se najverovatnije održati ovoga leta na imanju poznatog glumca na jezeru Komo. Procenjuje se da će trodnevno slavlje u Italiji koštati preko 2 miliona dolara.

Upućeni izvor tvrdi da Clooney ne žali ni dolara kako bi pokazao svojoj verenici koliko mu je stalo do nje, pa se očekuje da će venčanje biti vrlo ekstravagantno i luksuzno, sa impresivnom listom zvanica koje će iz Amerike doputovati privatnim avionima specijalno iznajmljenim za ovu priliku.

foto: People.com / Tracara.com2 komentara

2 Comments

 1. ZaZarazna

  09/05/2014 at 11:16 am

  Ona je uspešan advokat i ona takođe mora da misli kako da zaštiti svoj novac..htedoh da kažem i reputaciju, ali to je odbacila kad je rešila da bude sa likom koji je navikao na “modele” i konobarice. Ovo neće trajati on je koristi za samopromociju.

 2. Maja

  09/05/2014 at 1:27 pm

  Po mom misljenju – ona ima vise koristi.
  Ima lepotu i pamet,plata ne moze da joj bude vise od 10 000e mesecno. A potrebna joj je slava. Ipak,drago mi je da ce da je placa, i treba tako…. jer on zene ne tretira kako dolikuje.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top