Prati nas

Gerovital kozmetika – formula za mladost

Gerovital kozmetika – formula za mladost

Otkrivamo formulu za mladost

Otkrivamo formulu za mladost

Starenje kože je prirodan proces, ali različiti faktori mogu ubrzati ili smanjiti pojavu bora, koje se pojavljuju kao posledica gubitka kolagena. Zbog toga je potrebno da se spreči gubitak kolagena, a to možete postići odabirom dobre hidratantne kreme, ali i ishranom.

Kreme koje su bile tajna mladalačkog izgleda, dobrog raspoloženja i vitalnosti čuvene Marlen Ditrih, Salvadora Dalija, Džona Kenedija i mnogih drugih dostupne su i na našem tržištu. GEROVITAL kozmetika sačinjena je od potpuno prirodnih biljnih i vitaminskih ekstrata koji osvežavaju i podmlađuju kožu. Da bi se sačuvao lep ten i mladalački izgled, krema ne mora biti skupa, bitno je odabrati onu koja odgovara vašoj koži i paziti da je tokom zimskih dana redovno nanosite na kožu.

Gerovital proizvodi su razvijeni po originalnoj recepturi prof. dr Ane Aslan koja je posvetila svoj život tražeći formulu protiv starenja. Proizvodi na našem tržištu su podeljeni u četiri palete i namenjeni su za dame od 20 godina pa do pozne starosti, tako da svako prema svom tipu kože može odabrati odgovarajuću negu.

1

Linija proizvoda Gerovital H3 Evolution idealna je kako za dnevnu, tako i za noćnu negu, namenjena je damama preko 30 godina. Proizvodi iz Gerovitral Plant kolekcije namenjeni su nešto mlađoj populaciji, odnosno damama od 20. do 45. godina. Proizvodi su na biljnoj bazi bez parabena, zasnovani su na prirodnim uljima avokada i soje. Dok je linija Aslavital namenjena osoba sa osetljivom kožom.

Prvo pravilo, prilikom održavanja kože lica, pogotovo tokom zimskih dana jeste nanošenje noćne kreme, jer koža najbolje upija hranljive materije dok spavate. Tako da osim što neguje i hidrira kožu, noćna krema je najmoćniji borac protiv bora i staračkih pega. Kako biste bili sigurni da ste odabrali pravu kremu, obratite pažnju na godine, tip kože i sastav kreme.

Pored krema, vaša koža zahteva i uravnoteženu ishranu, koja podrazumeva dosta voća i povrća, trudite se da ih što više unosite u organizam sveže, bez termičke obrade. Ovakav način ishrane snabdeva organizam supstancama koje su mu potrebne. Koža je najveći organ našeg tela i samim tim hrana koju jedemo se direktno ispoljava i vidi na našem licu ili rukama, jer se koža snabdeva materijama koje unosimo putem hrane. Da bi koža bila lepa i sjajna, pored adekvatne nege i krema potrebne su joj i materije kao što su vitamini, minerali, esencijalne masne kiseline.

Takođe ne možemo da kontrolišemo sve procese, ali zato postoje kozmetički proizvodi posebno osmišljeni da poboljšaju kvalitet i izgled kože. Gerovital kozmetika je razvijena prema originalnoj formuli prof. dr Ane Aslan i imaju dokazani regenerativni efekat na ćelije kože usporavajući starenje.

U Srbiji se proizvodi mogu kupiti on line na stranici Gerovital.rs gde možete pogledati i sve dodatne informacije, preko Facebook strane ili direktno u predstavništvu Gerovital kozmetike na Vračaru u ulici Tome Maksimovića br.7.

Za naše tri najbrže najbrže čitateljke imamo divan poklon od Gerovital kozmetike. U pitanju je već pomenuta H3 Evolution krema. Sve što treba da uradite ja da nam pošaljete svoje osnovne podatke na ivanka@tracara.com. O preuzimanju nagrade ćete biti obavešteni putem mejla!1 komentar

1 komentar

  1. mirjana

    28/01/2014 at 12:49 pm

    Molim Vas da mi odgovorite gde mogu u Nisu kupiti Gerovital kozmetiku posto sam je ranije koristila ibila sam zadovoljna.Pozdrav

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top