Prati nas

Gigi Hadid zbog rasizma zabranjena u Kini, pa neće šetati Victoria’s Secret pistom

Vesti

Gigi Hadid zbog rasizma zabranjena u Kini, pa neće šetati Victoria’s Secret pistom

Čini se da Gigi Hadid preti zabrana ulaska u Kinu, jer je nacija uvređena njenom šalom na račun Bude. Ovo će biti veliki problem za uspešnu manekenku, jer će se čuveni Victoria’s Secret šou održati upravo u ovoj državi.

Naime, Gigi se juče oglasila na Twitteru kako bi obavestila fanove da neće učestovati u najpraćenijoj modnoj reviji godine.

“Tužna sam jer neću biti u Kini ove godine. Volim svoju VS porodicu i duhom ću biti tu uz njih. Ne mogu da dočekam da vidim kako će sve izgledati, a znam da će biti prelep šou. Jedva čekam da budem deo toga sledeće godine”, napisala je Gigi.

Iako nije objavila zbog čega neće prisustvovati ovoj modnoj reviji, fanovi i mediji su sigurni da je problem nastao jer manekenka ne može da uđe u Kinu zbog šale koju je napravila ranije ove godine.

Manekenka je objavila videu u kojem je ismejavala malu figuricu Bude, zbog čega je razljutila sve budističke države. Veruje se da joj je Kina, država koja pažljivo bira ko sme a ako ne sme da boravi na njihovoj teritoriji, upravo zbog toga zabranila da šeta pistom u Šangaju.


1 komentar

1 komentar

  1. k

    17. 11. 2017. at 17:28

    ljudi danas vise uopste ne umeju da prihvate salu

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top