Prati nas

Gile: Kako sam usvojio Alena!

Extra

Gile: Kako sam usvojio Alena!

Gile i njegov usvojeni sin! (foto: Facebook)

Gile i njegov usvojeni sin! (foto: Facebook)

Vest da je pobednik takmičenja Zvezde GrandaAmar Jašarspahić Gile, usvojio 6-ogodišnjeg dečaka Alena dirnula je mnoge. Popularni Gile otkrio je kako je došlo do toga da usvoji mališana koji je godinu i po dana proveo u Domu za nezbrinutu decu u Zenici. otkako su ga ostavili biološki roditelji.

Alen je pobegao iz gradske ustanove i Gileta sačekao ispred diskoteke, čiji je on vlasnik, nakon čega je pevač odlučio da ga zvanično usvoji.

“Nedavno sam posetio napuštenu decu u Zenici i Sarajevu i tad sam upoznao Alena. Pitao me je: “Mogu li ja ići s tobom”. Rekao sam mu da ću videti šta mogu da uradim. Onda sam otišao na nastup u Švajcarsku i, kada sam se vratio, svratio sam do diskoteke da vidim da li je sve u redu. Zatekao sam tog malog, koji me je čekao”, rekao je Amar za Kurir.

“Kazao mi je da je pobegao iz doma i da ne želi da se odvaja od mene. Nisam imao srca da ga vratim, ne znam šta mi se dogodilo. Pozvao sam Centar za socijalni rad i nije bilo nikakvog razloga da odbiju molbu da dečak ostane kod mene jer imam mesečna primanja. Kad nisam kod kuće, on brine o mojoj majci, koja se oporavlja od operacije.”

Jedno veliko bravo za Gileta!

Redakcija Tracara.com5 komentara

5 Comments

 1. pipi

  24/10/2014 at 12:51 am

  Rasplakah se,Gile,ovo sto si uradio je nesto najljepse,najhumanije i nemam rijeci..BRAVO

 2. Dr. Olja

  24/10/2014 at 1:08 am

  Jako lepo, ali i dalje mi je nekako iritantaj jer je ošamario Milicu Pavlović. A za ovo svaka čast!

 3. STARSHIP**

  24/10/2014 at 1:43 am

  BAS BI BILO CUDNO DA JE USVOIO JEDNO SRPSKO DIJETE…

 4. thegogyland

  24/10/2014 at 9:01 am

  Centar za socijalni rad ne moze samo tako da da dijete. Postoje zakonski uslovi koji se moraju ispuniti. Nisu u pitanju samo mjesecna primanja. Drzava daje odredjenu sumu onome ko dijete primi u hraniteljsku porodicu. Ne mozete stavljati u naslov “usvojio” jer to nije adekvatan termin. Ne moze on da ga usvoji,ne jos.

 5. Directioner

  24/10/2014 at 11:10 am

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top