Prati nas

Gillette Venus, otkrijte boginju u sebi

Vesti

Gillette Venus, otkrijte boginju u sebi

danijela dimitrovska

Danijela

Na događaju održanom nedavno u restoranu Colonial Sun svetski top model Daniela Dimitrovska Amidžić i poznata modna stilistkinja Vanja Pantin predstavile su Gillette Venus brijače specijalno dizajnirane za žene koji čine kožu glatkom u samo jednom potezu. Gillette Venus je pozvao ove dve boginje da pokažu da je osećaj samopouzdanja, ženstvenosti i lepote sada dostižan svakoj ženi.

 

Svetski top model Danijela Dimitrovska Amidžić predstavila je, iz svog lličnog iskustva, šta žene treba da rade kako bi se osećale lepo, kako da pokažu božanski sjaj koji leži u svakoj od njih i kako da istaknu svoju prirodnu lepotu.

„Ja sam model, i za moj posao je veoma važno da se osećam ženstveno i lepo. Zato koristim Gillette Venus Sistem koji čini moju kožu glatkom u samo jednom potezu. Uz osećaj samopouzdanja i unutrašnji sjaj svaka žena može da izgleda poput boginje, bez obzira na to šta je obukla”, rekla je Danijela Dimitrovska Amidžić.

Gillette Venus je brend brijača specijalno dizajniranih za žene koji obezbeđuju glatku i lepu kožu uz osećaj samopouzdanja i ženstvenosti i dostupni su svakoj ženi. Gillette Venus Sistem – glatka koža u jednom potezu.

U procesu kreiranja Venusa P&G se trudio da razume potrebe žena kada je reč o brijanju (fizičke i emotivne potrebe), uvodeći unapređene karakteristike kao što su tri oštrice koje prate obline tela, te u potpunosti prijanjaju uz kožu, podmazane trake koje omogućavaju da brijač glatko klizi i specijalno oblikovana drška koja neće kliziti čak ni iz mokre i nasapunjane ruke. Brend Venus podstiče žene da “otkriju Boginju u sebi” i osećaju se ženstvenije, lepše i sigurnije u sebe.

Jedinstveni Venus sistem pomaže koži da duže ostane glatka. Prvi brijač našeg brenda koji ima mogućnost zamene patrona koristi se tako što drška brijača ostaje ista dok se patrone menjaju s vremenom. Jedinstvena ovalna patrona sadrži tri ravnomerno raspoređene oštrice postavljene između mekanih jastučića koji štite kožu. Jastučići nežno oblažu kožu dok se žena brije, čime se dlačice više izlažu oštrici brijača a rezultat je glatko brijanje u samo jednom potezu.

 

————————————————————————————————————————————————————————————————————-
P&G utiče na poboljšanje života oko 4.4 milijarde ljudi širom sveta svojim portfoliom kvalitetnih brendova od poverenja. Vodeće brendove kompanije čine Pampers®, Tide®, Ariel®, Always®, Whisper®, Pantene®, Mach3®, Bounty®, Dawn®, Fairy®, Gain®, Charmin®, Downy®, Lenor®, Iams®, Crest®, Oral-B®, Duracell®, Olay®, Head & Shoulders®, Wella®, Gillette®, Braun®, Fusion®, Ace®, Febreze® i Ambi Pur®. Svojim poslovanjem u približno 80 zemalja, P&G brendovi dostupni su u više od 180 zemalja širom sveta. Molimo Vas posetite sajt http://www.pg.com za najnovije vesti i detaljnije informacije o kompaniji P&G i njenim brendovima.2 komentara

2 Comments

  1. Pingback: Gillette Venus, otkrijte boginju u sebi | Vest dana

  2. skandalka

    26/05/2014 at 2:58 pm

    Izvin’te, nisam znala da jos neko brije noge. A, ovu bezlicnu anoreksicarku nazivate “svetskim top modelom”??? Hard fail…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top