Connect with us

Gledaoci određuju dalji tok ‘X Factora’
Gledaoci određuju dalji tok ‘X Factora’

Gledaoci postaju 5. sudija

 

Gledaoci X Factor Adria koje u BiH čini 50% stanovništva, u Crnoj Gori 52%, u Makedoniji 56% i u Srbiji 40%, kao i milioni fanova iz dijaspore na društvenim mrežama tražili su da ponovo vide svoje favorite. Televizija Pink i produkcija MBK će u utorak 3. decembra 2013. godine u 21.25h na zahtev gledalaca prikazati favorite dosadašnjih audicija X Factora.

X Factor Specijal, svojevrstan jednočasovni interaktivni program omogućiće gledaocima da pomoću društvenih mreža Twitter, Facebook, odnosno sajtova Kurir online i Pink Web glasaju i učestvuju u izboru takmičara koji će ući u uzbudjivi sledeći krug takmičenja Boot camp (radni kamp) i odaberu mentore za svoje favorite. Od sledeće epizode gledaoci postaju peti sudija!

Kiki Ledsendrić, Kristina Kovač, Emina Jahović i Željko Joksimović postaju mentori i takmiče se između sebe, a VI ćete im pomoći u odabiru pobednika X Factora!

Pažljivo gledajte sledeću epizodu i iskoristite priliku da uz pomoć grafika koje će vas navoditi u emisiji odaberete mentore svojim favoritima!

Redakcija Tracara.com

Loading...
3 Comments

3 komentara

 1. MOi

  02/12/2013 at 11:38 am

  whaaaat

 2. ikaccc

  02/12/2013 at 2:14 pm

  pa naravno malo je glupo da oni biraju sve

 3. Queen D

  02/12/2013 at 7:30 pm

  Krade se, krade

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top