Prati nas

Glumac iz domaće serije sada živi u manastiru!

Extra

Glumac iz domaće serije sada živi u manastiru!

Glumac je pronašao svoj mir u manastiru (foto: Wannabemagazine)

Glumac je pronašao svoj mir u manastiru (foto: Wannabemagazine)

Glumac Lazar Dubovac koji tumači lik Mališe Maleševića u seriji Moj rođak sa sela je otkrio da je svoj mir pronašao u manastiru Hilandar.

Nisam mogao da se nagledam lepote. Posle nekog vremena provedenog tamo čovek počne da se preispituje zašto je ona ovoj planeti i kuda odlazi naša energija i stečeno znanje. Zapitao sam se: čemu jurnjava  za poslom, svađe, dokazivanja? Ništa vam ne okupira pažnju” rekao je Lazar za Informer.

Ispričao je kako je ovaj manastir posetio prvi put pre četiri godine i da se nakon toga uvek vraća tamo.

Ove godine sam Božić i Srpsku novu godinu proveo tamo. Pre prvog odlaska sanjao sam da sam na Svetoj gori i onda sam odlučio da odem. Proveo sam tamo jednu noć. Onda sam u leto 2014. godine dobio blagoslov monaha da ostanem duže, pa sam boravio dve sedmice. Ko jednom ode na to sveto mesto, neka energija ga stalno vuče da se ponovo vrati” posebno je istakao glumac.

Kako još dodaje, stavio se na raspolaganje monasima i radio je sitne poslove na Hilandaru.

Ljudi su me prepoznali i čudili se otkud to da im glumac kuva i služi kafu. Monahe ne interesuje ko sam ja, čime se bavim, koliko imam novaca, već osnova svega je ljubav. Kuvanje kafe je vrsta pažnje, a i to je ljubav. Pored toga, krčio sam put u šumi čistio manastire, pravio sveće, brojanice” završio je Dubovac.2 komentara

2 Comments

  1. Samo kazem...

    20/02/2015 at 8:38 pm

    Odlično za njega, imala sam transfer blama kada sam gledala tu seriju koliko je loš bio u odnosu na Jovanovića, Ćetkovića, Uzunovića…

  2. Naninanaj

    21/02/2015 at 12:38 am

    Ovaj lik nema veze sa glumom…ko kuvana noga je…jeste lepuskast, ali nema ni h od harizme

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top