Glumac optužen za pedofiliju: Moram da kažem istinu

Objavljeno: 18.12. 16:00

Kaje se zbog zločina iz prošlosti ( foto: Defermer )

Kaje se zbog zločina iz prošlosti (foto: defamer)

Pre par meseci su svetsku javnost skandalizovali audio-snimci na kojima Stephen Collins priznaje da je silovao tri maloletnice, a sada on prvi put javno govori o tome.

“Pre 40 godina sam uradio stvari zbog kojih se i danas kajem i zbog kojih sam pokušavao na neke načine da se iskupim celog svog života. Odlučio sam da se obratim javnosti povodom ove teme jer su nagađanja o tome i nadograđivanja priče otišla predaleko”, izjavio je glumac koji se proslavio kao otac sedmoro dece u seriji Sedmo nebo. 

Novi detalji stravičnog zločina: glumac maštao o sopstvenom detetu!

Sve je počelo nakon što je njegova bivša žena objavila audio-zapis snimljen na jednoj od seansi kod bračnog savetnika, a na njemu se može čuti ispovest ovog glumca o tome kako je seksualno zlostavljao tri maloletnice.

Intervju će uskoro biti objavljen u celosti, a do tada je poznat samo deo u kome Stephen govori o  susretu sa svojim žrtvama: “Imao sam priliku da sretnem jednu od žena 15 godina nakon tih događaja. Izvinio sam joj se i ona je bila začuđujuće ljubazna prema meni. Ali na seansama kod psihologa sam shvatio da ne treba da pronalazim druge dve žrtve jer bi učinio samo nažao tako što bih im pozleđivao stare rane. Jedna od njih sada ima 30-ak, a druga 50-ak godina…”

Loading...

necaiksde@gmail.com'
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

severina2
Hot or not

Severinu žestoko iskritikovali zbor izbora haljine za crveni tepih

Severina Kojić pojavila se sinoć na jednom svečanom događaju u Zagrebu u haljini koja je izazvala mnogo komentara.