Glumac otkrio da je eksperimentisao sa drogom i alkoholom

Objavljeno: 07.11. 16:53

Channing se u mladosti bavio striptizom. (foto: Facebook)

Channing se u mladosti bavio striptizom. (foto: Facebook)

Poznati glumac Channing Tatum koji se proslavio ulogama u filmu Step Up Magic Mike je za Hollywood Reporter priznao da mu je otac tek nedavno saznao da se bavio striptizom.

On je saznao za njegov posao iz mladosti tek 2010. godine kada je Channing gotovao kod Ellen Degeneres u emisiji i tvrdi da su o tome samo jednom razgovarali.

Šetali smo zajedno i on me je pitao ‘Zašto si to radio? Nije ti falio novac’. Srce mi se slomilo kada sam video da on krivi sebe, ali sam mu rekao da nije on kriv, da je to jednostavno moj put.” priznao je glumac.

Channing je imao samo 19 godina kada se bavio ovim poslom, a nedavno je procureo i snimak glumca kako se skida.

Takođe još dodaje da je taj svet pun droge i alkohola. “Tada sam eksperimentisao. Nikad nisam probao heroin, a najveći problem je bio alkohol što tada nisam shvatao.” rekao je glumac.

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

2 komentara

  1. Nina

    A ko nije…

  2. Sara

    Njemu bih sve oprostila.

eminem 3
Hot or not

Nakon 2 decenije Eminem promenio svoj prepoznatljivi imidž i pustio bradu

Još otkako se pojavio na javnoj sceni Eminem neguje prepoznatljivi look koji uključuje izblajhano plavu kosu, ošišanu na kratko, široku garderobu i golobrado lice, a skoro...