Glumac tvrdi da je silovan na oči svoje devojke!

Objavljeno: 28.11. 13:02

Navodno silovan u februaru, a tek sada progovorio o tome! (foto: Facebook)

Navodno silovan u februaru, a tek sada progovorio o tome! (foto: Facebook)

Kontroverzni i problematični glumac Shia LeBeouf u februaru ove godine održao je petodnevni performans koji je nazvao #IAMSORRY. Devet meseci kasnije, on tvrdi da je bio silovan!

Naime, glumčev performans izgledao je tako što se sastajao sa nepoznatim ljudima, dok je na glavni nosio papirnu kesu na kojoj piše “Nisam više poznat”. Shia je tek sada izjavio da ga je tokom performansa seksualno napastvovala žena, koja ga je skinula i bičevala. Kako je tokom performansa glumac ćutao, nije rekao da li se branio od napada i dokle je maltertiranje išlo.

“Jedna žena, koja je došla sa svojim dečkom, koji je bio ispred vrata kada se sve to desilo. Vezala mi je noge, skinula odeću i silovala me”, ispričao je Shia, dodajući da su ljudi koji su došli da ga vide saznali o čemu se radi i da je vest o seksualnom zlostavljanju došla i do njegove devojke, koja je čekala u redu da ga vidi.

“Kako nisam pričao tokom performansa, nisam mogao ništa da kažem svojoj devojci koja je u redu čula šta mi se desilo. Zaglušujuća tišina bila je bolna.”
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

1 komentar

  1. zaklinamarkovic96@gmail.com'

    Ladan beton

    Ma nije on hteo…

    Thumb up 0 Thumb down 0

rihanna 2
Hot or not

Rihanna postavlja novi trend čupavih maski za telefon

Rihanna je godinama unazad stekla status, ne samo jedne od najvećih pop zvezda, nego i modne ikone, a dok je ranije bilo lako ispratiti trendove...