Connect with us

Glumica uhvaćena u pokušaju krađe – dva puta!Šokantno

Glumica uhvaćena u pokušaju krađe – dva puta!

Ne prestaje da šokira! (foto: DailyMail)

Ne prestaje da šokira! (foto: DailyMail)

Amanda Bynes ne prestaje da šokira javnost i puni stranice tabloida. Nakon izjave da joj je “neko u glavu ugradio mikročip kako bi joj čitao misli” i najave tužbi protiv nekoliko američkih tabloida preko Twittera, prošle nedelje je čak dva puta uhvaćena u pokušaju krađe – za šta postoje i video snimci!

Sudeći prema napisima sajta TMZ, Amanda je optužena za pokušaj krađe u butiku Pookie and Sebastian. Radnici u butiku nisu prepoznali mladu glumicu, ali pošto su primetili da se ponaša sumnjivo budno su motrili na svaki njen pokret. Mušterije koju su svedoci događaja, kažu da je izgledala kao polu-gola beskućnica, plesala je po butiku i buncala nešto o plastičnoj hirurgiji. Pokušala je da izađe iz butika držeći pod rukom košulju koju nije platila, a kada ju je radnik butika u tome sprečio, pobunila se rekavši “Ne mogu da verujem da ovo zaista moram da platim”.

Kao da joj ova sramota nije bila dovoljna, nekoliko minuta kasnije je aktivirala senzore na izlazu iz butika jer je pokušala da iskoristi gužvu i iskrade se sa neplaćenim šeširom na glavi! Obezbeđenje tržnog centra ju je privelo, pretreslo i pozvalo policiju, ali su je na kraju ipak pustili uz upozorenje.

TMZ je uz članak objavio i snimak kamera za video nadzor, na kom se vidi kako Amanda pleše (ako se to može nazvati plesom) po butiku, a u jednom momentu i twerk-uje ispred svog vozača koji nije znao kako da je obudza. Taj video snimak možete pogledati ovde.

U telefonskom intervjuu za jedan časopis , Bynesova je rekla da se radi o običnom nesporazumu.

“Izašla sam iz butika kako bih otišla do svog automobila da uzmem torbu”, tvrdi glumica, “Javila sam se jednom od dvojice momaka iz obezbeđenja i rekla sam mu da se odmah vraćam. Nisam primetila da mi je šešir koji sam probala još uvek na glavi… Onda se oglasio alarm na izlazu!”.

U istom intervjuu, Amanda je potvrdila da joj je od srede zabranjen ulaz u butik Pookie and Sebastian.

Nakon ovog incidenta, kao i ranijih nepromišljenih izjava i problematičnog ponašanja, stiče se utisak da je Amandi neophodna stručna psihijatrijska pomoć – pre nego što bude prekasno.

J.V.M./Tracara.com


Loading...
5 Comments

5 komentara

 1. Mag

  13/10/2014 at 1:11 am

  My dream is to fly, over the rainbow.. So high. Tuzno.

 2. Mita

  13/10/2014 at 8:46 am

  Kasnite sa vestima jedno 2 dana, Amanda je vec u bolnici.

 3. Mimmi

  13/10/2014 at 9:29 am

  Droga je čudo! Jadna ona…

 4. Eka

  13/10/2014 at 11:55 am

  @Mimmi: ona nije ovisnica,ne vjerujem da je ikako za ovih sedam dana konzumirala drogu,a ako jeste onda je samo pušila marihuanu.
  Ona je teško mentalno oboljela i prestala je piti svoje lijekove i onda je pila alkohol i pušila travu i policija ju je uhapsila,a onda je ona pobjegla u New York od roditelja jer je pranoični šizofreničar,boulje i od paranoidne šizofrenije.Tako da teško da je droga,a više da je ona na žalost sve umislila i pobjegla jer je u njenoj glavi to bio jedini način.Sada joj se pruža prijeko potrebna pomoć i njega.Neka joj bog pomogne!

 5. Mimmi

  13/10/2014 at 6:52 pm

  @Eka Sve je to ok, ali odakle ti znas da li je ili nije konzumirala drogu.. Apsolutno je nebitno, ali ne bi stigla do ovog stanja. da je “slava” nije udarila u glavu.. U bukvlanom smislu te reci.. :)
  Zelim joj od srca da se oporavi.. Inace i marihuana je vrsta “slabije” droge… ;)

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top