Prati nas

Glumicu optužili da ne ume da drži bebu, ona im uzvratila

Život

Glumicu optužili da ne ume da drži bebu, ona im uzvratila

Julia Stiles oštro je uzvratila dežurnim dušebriznicima, koji su je na društvenim mrežama optužili da sina Strummera, rođenog pre pet nedelja, ne drži na pravilan način.

Zvezda filma Ona mi je sve objavila je u četvrtak na Instagramu fotografiju na kojoj mališana drži u nosaljci za bebu. Šaljivo je prokomentarisala da od srednje škole nije nosila ranac, a sada ima jedan sa prednje strane. Ovo je izazvalo gnev mnogih, a najviše drugih mama, koje tvrde da ne nosi bebu dobro.

Zbog toga je rešila da im se dan kasnije obrati kulturnim odgovorom. “Rečeno mi je da na fotografiji koju sam ranije objavila ne držim bebu dobro. To nisam očekivala. Ono što je trebalo da bude šala, pretvorilo se u poziv da komentarišete moju bebu i moje sposobnosti kao majke,” napisala je ona između ostalog, a potom dodala:

View this post on Instagram


A post shared by Stiley Jay (@missjuliastiles) on

“Pokušavala sam da sakrijem sina, uključujući njegova stopala. Takođe, fotografiju sam napravila kod kuće, ne nosim ga ovako svuda. Hvala što ste brižni, naravno. Da, Mame, uvek pročitajte sigurnosno uputstvo. Instagrameri, umesto što pišete bezobrazne komentare o petonedeljnoj bebi, probajte da igrate po sobi uz neku numeru grupe Clash. Zabavnije je.”

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Život

To Top