Connect with us

Glumicu optužuju da je preterala sa botoksom u novim epizodama ‘Dosijea X’
Extra

Glumicu optužuju da je preterala sa botoksom u novim epizodama ‘Dosijea X’

Gillian se našla na meti kritika da je preterala sa botoksom (foto: Screenshot)

Gillian se našla na meti kritika da je preterala sa botoksom (foto: Screenshot)

Glumica Gillian Anderson se nakon nekoliko godina vratila ulozi koja je proslavila, ali nisu svi bili oduševljeni novom/starom Danom Scully.

Na Twitteru su se nakon premijere prvih epizoda nove sezone Dosijea X pojavili negativni komentari na račun glumičinog lica i toga da ona izgleda mnogo zategnutije i plastičnije nego ranije. 47-godišnja Gillian se pre 15 godina prvi put pojavila u ulozi FBI agenta koja sa kolegom Fox Molderom rešava čudne i neprirodne slučajeve, a glumica je pre tri godine priznala da je “razmišljala o plastičnoj operaciji, ali da uvek možeš da primetiš kada je nešto rađeno”.

Glumica u ulozi Dane Scully 1995. i 2016. godine (foto: Rex/Screenshot)

Glumica u ulozi Dane Scully 1995. i 2016. godine (foto: Rex/Screenshot)

Jedan korisnik na Twitteru je napisao: “Nažalost, najjezivija stvar u novim epizodama Dosijea X je bezlično, izbotoksirano lice Gillain Anderson”. Drugi je napisao: “Volim što se Dosije X vratio, iako Gillian Anderson ne može da pomeri svoje lice; je li tužna, srećna, sumnjičava, nostalgična? Ko će ga znati?”, dok je jedan šaljivdžija napisao: “Vanzemaljci su svakako ubrizgali mnogo botoksa u lice Scully”.

Mnogi su negativno komentarisali glumičin izgled u novim epizodama 'Dosijea X' (foto: Screenshot)

Mnogi su negativno komentarisali glumičin izgled u novim epizodama ‘Dosijea X’ (foto: Screenshot)

U jednom intervjuu glumica je govorila o plastičnoj hirurgiji, i pritiscima sa kojima su sesreću glumice koje su prešle 40. godinu u Holivudu: “Plastična hirurgija mi je pala na pamet. Sećam se da sam pre nekoliko godina posmatrala svoj odraz u licu dok sam se šminkala i primetila neke promene. Ali ipak bih želela da živimo u vremenu kada bih se pogledala i slavila prirodni proces starenja, umesto da ostavljamo utisak da nešto nije u redu”, izjavila je Andersonova.

Pročitajte još i:  Misliš da možeš spasiti svet: Novi trejler za Dosije X otkriva zaveru Vlade SAD!

Ona se nije oglašavala povodom kritika na njen izgled u novim epizodama serije, a šta vi mislite da li je Gillian podlegla pritisku ili se ipak radi samo o dobroj šminki i osvetljenju?

Loading...
3 Comments

3 komentara

 1. Tijana

  11/02/2016 at 4:37 pm

  Izgleda mladje sad nego u starim epizodama

 2. loly

  11/02/2016 at 4:45 pm

  Izgleda mnogo lepse nego ranije,ima sigurno 15-ak kg manje.I kilogrami mnogo menjaju oblik lica

 3. Saaarah

  12/02/2016 at 12:00 am

  OMG nije se pre 15 god prvi put pojavila nego pre 25,posto su prve epizode snimane pocetkom 90tih. Tad je bila bas mlada,a realno sad mnogo bolje izgleda….

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top