Prati nas

Glumila je Majku Sultaniju, a evo u kojoj ulozi ćete je gledati u seriji ‘Ljubav i novac’

Serije

Glumila je Majku Sultaniju, a evo u kojoj ulozi ćete je gledati u seriji ‘Ljubav i novac’

(foto: PR)

(foto: PR)

Nebahat Čehre je jedna od najlepših i najpopularnijih turskih glumica, a i danas, sa 73 godine pleni harizmom i perfektnim izgledom. Sada će gledaoci imati priliku da je gledaju u najpopularnijoj seriji svih vremena, Ljubav i novac, koju od utorka, 30. maja, možete pratiti svakog dana od 21:15h, na Televiziji Pink.

Domaća publika zavolela ju je u seriji Sulejman Veličanstveni, u kojoj je savršeno dočarala lik Ajše Hafse Valide sultanije, Sulejmanove majke.

Zbog lepote je uglavnom kroz karijeru dobijala uloge razmaženih žena, ali se u poslednih nekoliko godina to promenilo. Nakon što je u istorijskom spektaklu Sulejman Veličanstveni igrala Valide sultaniju, koja je stub osmanske dinastije, sada se vraća na male ekrane u najpopularnijoj turskoj seriji Ljubav i novac i to u ulozi koja u potpunosti odgovara njenom senzibilitetu.

(foto: PR)

(foto: PR)

Naime, Nebahat u seriji Ljubav i novac, tumači lik Zerin Denizer, odgovorne majke i preduzetnice, koja ostaje bez supruga, koji je bio duboko povezan sa mafijom. Zbog dece je primorana da uzme sve konce u svoje ruke, a kroz seriju će publika imati priliku da vidi šta je sve spremna da uradi za porodicu.

Serija Ljubav i novac prati slučajne partnere, Elif i Omera, koji zajedno, iz drugačijih pobuda, kreću tragom ukradenih dijamanata, ali nisu jedini u toj potrazi. Ovo je priča o osveti, ljubavi, mafiji, pohlepi, tajnama i o dve srodne duše koje su se srele pod neobičnim i teškim okolnostima, a koje se ne mogu kupiti novcem. Glavna muška uloga dodeljena je briljantnom turskom glumcu Enginu Akureku, dok se u glavnoj ženskoj ulozi našla prelepa Tuba Bujkustin.

Najgledaniju tursku seriju Ljubav i novac gledaćete svakog dana, počevši od utorka, 30. maja, od 21:15h, samo na Televiziji Pink!


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top