Connect with us

Glumila je Majku Sultaniju, a evo u kojoj ulozi ćete je gledati u seriji ‘Ljubav i novac’


Serije

Glumila je Majku Sultaniju, a evo u kojoj ulozi ćete je gledati u seriji ‘Ljubav i novac’

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
(foto: PR)

(foto: PR)

Nebahat Čehre je jedna od najlepših i najpopularnijih turskih glumica, a i danas, sa 73 godine pleni harizmom i perfektnim izgledom. Sada će gledaoci imati priliku da je gledaju u najpopularnijoj seriji svih vremena, Ljubav i novac, koju od utorka, 30. maja, možete pratiti svakog dana od 21:15h, na Televiziji Pink.

Domaća publika zavolela ju je u seriji Sulejman Veličanstveni, u kojoj je savršeno dočarala lik Ajše Hafse Valide sultanije, Sulejmanove majke.

Zbog lepote je uglavnom kroz karijeru dobijala uloge razmaženih žena, ali se u poslednih nekoliko godina to promenilo. Nakon što je u istorijskom spektaklu Sulejman Veličanstveni igrala Valide sultaniju, koja je stub osmanske dinastije, sada se vraća na male ekrane u najpopularnijoj turskoj seriji Ljubav i novac i to u ulozi koja u potpunosti odgovara njenom senzibilitetu.

(foto: PR)

(foto: PR)

Naime, Nebahat u seriji Ljubav i novac, tumači lik Zerin Denizer, odgovorne majke i preduzetnice, koja ostaje bez supruga, koji je bio duboko povezan sa mafijom. Zbog dece je primorana da uzme sve konce u svoje ruke, a kroz seriju će publika imati priliku da vidi šta je sve spremna da uradi za porodicu.

Serija Ljubav i novac prati slučajne partnere, Elif i Omera, koji zajedno, iz drugačijih pobuda, kreću tragom ukradenih dijamanata, ali nisu jedini u toj potrazi. Ovo je priča o osveti, ljubavi, mafiji, pohlepi, tajnama i o dve srodne duše koje su se srele pod neobičnim i teškim okolnostima, a koje se ne mogu kupiti novcem. Glavna muška uloga dodeljena je briljantnom turskom glumcu Enginu Akureku, dok se u glavnoj ženskoj ulozi našla prelepa Tuba Bujkustin.

Najgledaniju tursku seriju Ljubav i novac gledaćete svakog dana, počevši od utorka, 30. maja, od 21:15h, samo na Televiziji Pink!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Loading...

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top