Connect with us

Glumio Dada Polumentu i ukrao 9.000 franaka!
Šokantno

Glumio Dada Polumentu i ukrao 9.000 franaka!

Neko se predstavljao u Dadovo ime foto: arhiva

Neko se predstavljao u Dadovo ime (foto: arhiva)

Jedan stolar iz Niša osumnjičen je za prevaru jer je od T.P. iznudio 9.000 švajcarskih franaka, glumeći folk pevača Dada Polumentu. Kako piše Blic, on je na Fejsbuku napravio lažni profil pevača Dada Polumente, i sa tog profila je putem poruka medicinskoj sestri iz Švajcarske tražio da mu pomogne da skupi novac za operaciju njegove bolesne sestre koja je navodno koštala 100.000 evra.

“Stolar je kao fan pevača Dada Polumente saznao mnogo o njegovom životu i nastupima, a na lažnom profilu postavio je i njegove slike. U maju 2013. počeo je da se dopisuje sa T. P. na njenu inicijativu, i na njenom profilu video je da se ranije sikala sa Polumentom,” kaže izvor blizak istrazi.

Folk pevač ne krije razočarenje zbog strašnog događaja.

Žao mi je te žene, ali ispala je vrlo lakoverna. Nije mi jasno da neko uplati novac nepoznatoj osobi sa kojom se dopisuje na Fejsu, jer se zna da to može da bude bilo ko.” jasan je on.

“Taj momak je beskrupulozan. Za njegovo nedelo saznao sam od mog oca, s kojim je prevarena žena kontaktirala. Ostavila je svoj broj telefona, pozvao sam je i od nje čuo kako je došlo do toga.” dodaje Dado Polumenta.

Loading...
2 Comments

2 komentara

  1. Sara

    10/01/2015 at 11:02 pm

    boze koja glupača ..

  2. Naninanaj

    12/01/2015 at 3:43 am

    Bas mi drago….toliko su pevaci postali kultni da narod ne zali para…da se trazila pomoc za neko siromasno dete anonimnih ljudi, niko glavu ne bi okrenuo, a za sestru pevaca mora da ima….toliko o licemerju naroda

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top