Prati nas

Goca bila na ‘Farmi’, iskulirala Ivana

Goca bila na ‘Farmi’, iskulirala Ivana

Goca ušla na ‘Farmu’, otpevala dve pesme i otišla

 

Mnogo se pisalo o tome, a sinoć se to i desilo: Goca Tržan je sinoć ušla na Farmu. Ipak, iako se spekulisalo da će ona ući kao regularni takmičar, Tržanka je otpevala dve pesme i napustila imanje.

“Gde ste mačići. Dobro veče”, rekla je Goca kada je ušla u kuću farmera, koji su brža bolje tada pogledali u Ivana koji se smejao.

Tržanova se pozdravila sa svim farmerima, poželela im da se dobro zabave i zapevala pesmu ‘Voleo si skota’. Ivan je sve vreme sedeo za stolom i pričao sa Divnom Karleušom, a povremeno i sa Sarom. Ipak, u jednom momentu je prišao Goci, zagrlio je i poljubio, ali se ona nije osvrnula na to pa je nastavila da peva.

Kada je završila i drugu numeru Goca je saopštila svim farmerima da ona ‘ide dalje da peva’ i poželela im mnogo sreće, napuštajući Farmu.

“Znam ja nju. Ona je kao sad tu nešto došla”, – bilo je jedino što je moglo da se razume šta je Ivan rekao.

Redakcija Tracara.com/Telegraf.rs

Loading...


9 komentara

9 Comments

 1. Coffee_fan

  21/09/2013 at 10:42 am

  Gledala sam sinoc.Jako jadno i bedno sa njene strane.Dva puta je pobegla,kada je hteo da joj se javi,Strasno isfrustrirana zena.

 2. Pomeranian

  21/09/2013 at 10:42 am

  K’o djeca malaa se ponasaju

 3. bar

  21/09/2013 at 1:22 pm

  Ne znam zasto je isfrustirana? Prvo mi ne znamo njihov odnos.Drugo ono sto nzamo je da je on svasta izjavljivao i onda udje na farmi kao Vip Gocin bivsi muz.Znaci ne bi ni vama bilo drago i svejedno sigurno.

 4. DBo$$

  21/09/2013 at 1:24 pm

  Kako ne kapirate da se ona sudi sa njim i da ne sme da kontaktira sa njim kako ne bi ugrozila mogucu odluku suda. Zato je i trazila od produkcije da joj se on ne sme obracati. A dosla je da uzme neke pare za svoje dete,posto otac deteta pare nema.

 5. Pinky

  21/09/2013 at 1:33 pm

  Goco carice,a on ce biti i dalje samo Gocin bivsi!!!

 6. xXx

  21/09/2013 at 1:48 pm

  VOLIM LJUDE KOJI NE POLIZU ONO STO PLJUNJU, TAKVA JE GOCA! DOSLEDNA SVOJIM STAVOVIMA, IZJAVAMA… BRAVO! Vi biste se javili?! Posle udaraca,maltretrianja, debilnih izjava u zutoj stampi, taj covek nije ni mislio o svom detetu kada je to izgovarao itd! Volim zene od stava. Ja o svojoj zeni u zivotu nikad ne bih rekao nesto lose iz razloga sto je to majka moje dece, pa i da je najvece govno ne treba to da kazem, iz razloga sto koliko god mi to poricali majka igra kljucnu ulogu u odrastanju coveka, pa tek otac. Ja cu jednog dana biti otac hvala Bogu, ali majku ne moze niko da zameni. Tako da svi mi muskarci treba da se ugledamo na to, da postujemo svoje zene, majke nase dece. Pristalica sam toga bolje dobar razvod, nego los brak. pozdrav svima!

 7. jj

  21/09/2013 at 4:36 pm

  da da.. majka njegove cerke. Zahvaljujuci Goci taj JADNIK danas se muva sa menekenkom, provlaci po novinama, i sigurno ce koju paru zaraditi, inace je kao pojava i licnost projescan, i mozda ispod toga, jedan profesor, prosvjetar to da radi.. Kako se ne smiri vise, jasno mi nije..

 8. Missica

  21/09/2013 at 7:22 pm

  Debili!

 9. Paka

  21/09/2013 at 8:39 pm

  Mislim da su oboje isfrustrirani debili!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top