Prati nas

Goca Tržan i Goga Sekulić ostaju bez stanova?!

Šokantno

Goca Tržan i Goga Sekulić ostaju bez stanova?!

I one u problemu kao i 22.000 građana Srbije! (foto: Tracara)

I one u problemu kao i 22.000 građana Srbije! (foto: Tracara)

Među 22.000 građana Srbije koji su odlučili da podignu stambeni kredit u švajcarskim francima nalaze se i poznata imena srpske estrade, pa bi zbog toga i oni mogli da ostanu bez krova nad glavom.

Među njima su i pevačice Goca Tržan i Goga Sekulić, ali i glumac Aleksandar Srećković i bivša rukometašica Svetlana Kitić, koji na sve načine pokušavaju da pronađu rešenje za problem koji datira još iz 2007. godine, kada su se odlučili da stambene kredite podignu u švajcarcima.

“Užasno je to što sam finansijski preživela jer sam kredit uzela na 30 godina u švajcarcima. Sada smo i ja i banka u velikom problemu jer nam se ne isplati da ga prodajemo. Jednostavno, moramo da pronađemo zajedničko rešenje. Moj stan jeste mali, ali ga mnogo volim i boriću se za njega”, poručuje Goga.

“Još uvek ne znam šta da radim s tim kreditom, očekujem da država nešto preduzme tim povodom. U našoj zemlji je sve bitnije od građana koji tu žive. Ukoliko se nešto ne reši, ostaje mi samo da odem iz svog stana”, kaže Goca.

Izvor: Kurir


Loading...
6 komentara

6 Comments

 1. Olaf

  09/02/2015 at 2:52 pm

  Pre nego sto ste uzeli kredit trebali ste dobro da razmislite. Onaj ko ima gram mozga ne bi nikad uzeo bilo kakav kredit koji se isplacuje u valuti drugacijoj od one u kojoj dobija doprinose, placa poreze i sl…. Cista logika.
  To bi bilo isto kao kad bih ja sad digao kredit u eurima, a dobijam platu u dinarima. Sta kad bi za nekoliko dana euro skocio na 150, 200 dinara!? Naravno da bi me zabolela glava!
  Ali dobro, ima tu i krivice u bankama i sistemu. Trebali su fino da upozore gradjane o posledicama.

 2. Lungo mare

  09/02/2015 at 3:59 pm

  Svi krediti sa valutnom klauzulom su mač nad glavom a korisnici bankarsko roblje.Mađarska i hr rješavaju to pitanje a to trebaju političari tj vlada pomoći unesrećenim građanima,svojim građanima.Ovo je politika a o politici nećemo.Ovo su tužne priče a nepogoda zadesi i estradnjake.Banka će deložirati,uzeti svoje i naplatiti se a Goca Tržan jedino može kod Raše ako ima gdje i bubnjar Rašica,dakle Tržanovoj je najpametnije pomirba za bivšim,gledati nekako da se skući kod Marinkovića,bar u neku garažu ili preuređenu šupu s centralnim grijanjem.Zašto neeee,šta fali,bolje i to nego podstanar.Sekulić mi je nekako žao….ono,fakat mi je žao,toj ženi stvarno neide i neide,ali stvarno mi je žao,život je ne mazi,šiba sa svih strana nemilosrdno,dešavaju joj se stvari koje je najmanje željela za razliku od bosansko-slovenske kombinaci Tržan…da,to je htjela,to je njen izbor i jbg, sad se koprcaj i snalazi umesto Marinkovićevi dvora ode ti u šupu(ajde…ajdeeee).

 3. S.M.

  09/02/2015 at 4:42 pm

  Goca Tržan da ostaje bez stana ne bi bila na Kopaoniku za vikend

 4. AnCHy

  09/02/2015 at 5:47 pm

  Ne brinem se ja za njih …

 5. Mare

  09/02/2015 at 7:23 pm

  Strasno je KroZ sta prolaze nasi gradjani! Posebno ljudi koji su radnici u fabrikama, malu decu imaju a guse ih krediti bas mi je to strasno! Ali ove pevacice ma sve su one u poslovnoj pratnji one ce to da otplate brzo. Ne mislim na Gogu znam da ona nije ali Trzanka jeste.

 6. dsdgsdfgbd

  09/02/2015 at 8:22 pm

  kredit na 30 godina????????????? mali stan, 30 godina, ali 30 godina???????????/ wtf

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top