Prati nas

Goca Tržan: Moj bivši muž laže stalno

Vesti

Goca Tržan: Moj bivši muž laže stalno

Goca-Trzan-2

Goca Tržan, koja u javnosti ne želi da priča o privatnom životu, još jednom je poželela da stavi tačku na pitanja o bivšem suprugu Ivanu Marinkoviću.

U intervjuu za Story, pevačica kaže da joj je ružno što stalno mora da objašnjava šta je istina i da se brani od novinara. “Poslednji put ću reći da su svi procesi u toku i da je moj bivši suprug bio kod javnog tužioca na saslušanju zbog neplaćanja alimentacije koje se tretira kao krivično delo. U avgustu sam ga, dve godine posle razvoda, tužila jer nisam dobila ni dinar za dete. U septembru je doneta presuda o prinudnoj naplati nad celokupnom imovinom gospodina Marinkovića. Ovo nisu stvari koje pričam napamet, već posedujem dokaze. Poenta priče je da sam, dok je on bio na Farmi, dobila 120.000 dinara koje je njegova majka morala hitno da uplati. Taj novac pokriva iznos alimentacije za dve godine, međutim, od tada Lena nije dobila ni dinar, što znači da on već sedam meseci ponavlja krivično delo neplaćanja alimentacije. Mogu da razumem bilo šta, ali ne mogu da shvatim da za svoj marketing koristi nešto što je dokazivo na sudu”, ispričala je Tržanova, koja ostaje pri stavu da ćerku želi da isključi iz ovih priča.

“Nastojim da je u svakoj prilici zaštitim od svega, ali nažalost nisam jedino ja u njenom životu. Uskoro će krenuti u školu, tako da će neke stvari htela-ne htela morati da čuje, vidi i sazna. Ne želim da se preko novina sa bilo kim raspravljam jer ne vidim smisao te priče. Ako ima nešto da kaže, neka se pojavi na sudu kada dobije poziv, a ne da ga izbegava. To je sve što imam da dodam. Podneta je tužba za povećanje alimentacije sa 5.000 na socijalni minimum od 12.000 dinara, a ročište je zakazano za aprilu. S druge strane, on laže u svakoj sekundi svog izlaganja. Navodno prepričava svoje iskaze pred sudom. Jeste, baš tako mali Perica zamišlja razgovor sa sudom, kao brate, ja sam platio i tako to… Nemam reči. Nažalost, stalno sam u prilici da se branim od tog čoveka i to me iritira. Međutim, ljudi koji se bave medijima, savetovali su mi da naprosto na neke stvari ne mogu da ostanem nema i kako moram da reagujem. Volela bih da se sve ovo završi sa dve rečenice. Istina je, posedujem sudsku dokumentaciju i očekujem da će sud raditi svoj posao,” rekla je Goca.

P.Ž./Tračara


Loading...
2 komentara

2 Comments

 1. :)

  30. 03. 2014. at 20:10

  1. Sramno je zbog svog deteta iznositi takve detalje privatnog zivota u javnost. 2. Tom temom se bave pravosudni organi, mediji ne mogu doneti presudu, dzabe tupi. 3. Stalno je u prilici da se brani od njega, a jedina je koja spominje bivsi brak i lose odnose. 4. Mogla bi mozda i od Rasine majke da trazi novcanu naknadu kao bebisiterka za usluge cuvanja deteta ;-)

 2. dada

  31. 03. 2014. at 21:41

  lepotica i zena zmaj
  idol moj
  sve najlepse goco i nek ti se taj manijak skine sa vrata vise

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top