Prati nas

Goca Tržan prokomentarisala ulazak na Farmu!

Goca Tržan prokomentarisala ulazak na Farmu!

Goca kaže da joj nije bilo neprijatno

Nakon što je bila gošća na Farmi, gde se srela sa bivšim suprugom prvi put nakon javne prozivke i iznošenja prljavog veša, gostujući u jutarnjem programu televizije Pink, pop pevačica Goca Tržan je prokomentarisala kako se osećala prilikom ulaska na Farmu.

Iako je gostovala u jutarnjem programu povodom Radijskog fesivala, pevačicu nisu zaobišla pitanja Jovane Janković i Srđana Predojevića o susretu sa bivšim partenorm, Ivanom Marinkovićem.

Goca je diplompatski odgovarala na pitanja da je kao profesionalac došla da otpeva dve pesme, a da su se oni koji su mislili da će gledati svađu bivših supružnika teško prevarili. Na pitanja zašto se nije pozdravila sa Ivanom, ona je objasnila kako se sa mnogima nije pozdravila, jer nije bilo prilike. Pevačica je rekla da joj nije bilo neprijatno i da je ušla na Farmu jer nije želela da propusti priliku da ogroman auditorijum posluša njene pesme. Iako je priznala da rijalitije ne gleda, pa ni dešavanja na VIP seoskom imanju.

Goca je samouvereno nastavila da priča o tome da ništa nije ni moglo da se desi jer je ona “profesionalac i dama” i da se nije brinula jer su “konci ipak u njenim rukama”.

Redakcija Tracara.com


Loading...
10 komentara

10 Comments

 1. Misica

  23. 09. 2013. at 13:38

  Danas mi je rodjendan, koga boli uvo neka lupi dislike!!!

 2. boba

  23. 09. 2013. at 14:53

  Vrlo su je hladno pozdravili vecina farmera,Ivan se samo smeskao i prikovao za stolicu .Goca moze da prica sta hoce ali delovala je malo pogubljeno ,ocekivala je da svi nju docekaju sa odusevljenjem medjutim mlako je bilo .Onda je ona otamburala dve pesmice i pobegla sa vrlo nervoznim komentarom da ide dalje i pozelela im svako dobro.Sta je mogla ona da pokaze za celih deset minuta i koga da iskulira neverujem da su se i pogledali.

 3. Laura

  23. 09. 2013. at 15:09

  Odavno ona nije profesionalac, dama još manje. Nekada jedna od mojih omiljenih pevačica, a danas dno dna.

 4. bb

  23. 09. 2013. at 15:29

  Laura, istina!
  Ja sam baš razočarana u šta se pretvorila

 5. rebeca

  23. 09. 2013. at 16:47

  i dan danas je slusam iako me njeno ponasanja iritira… sve nase razvede pevaljke imaju isti scenario ‘novinari, ostavite me na miru’, a ovamo same provociraju i prave skandale… samo da im je hleba i igara, muzike i para… sve je to moralni sljam i prodane duse, ovaj njen bivsi muz je kao celebrity i uso na farmu, a ona matora uspaljenica ulazi da dize rejting…a dete sedi kuci, ide u skolu, i ispasta u svakom pogledu… stokaaaa, svako je danas roditelj

 6. skandalka

  23. 09. 2013. at 21:23

  Moja baba danas isla po novu protezu. ;)

 7. H2SO4

  23. 09. 2013. at 23:44

  Goco, nebitna bljuvotino, smrdis.

 8. Paka

  24. 09. 2013. at 10:38

  Goco nebitna si potpuno.

 9. jelena

  24. 09. 2013. at 14:49

  ako vam je Goca nebitna sto je komentarisete i citate luzeri

 10. Zaza

  27. 09. 2013. at 09:11

  Reći za samu sebe da si dama?? Prolaziti pored njih nije isto. Sve u svemu vrlo su slični, po karakteru jeziku. Stim što je ona bila ta koja je njega počela da vara, pričao čovek na farmi…takoda koliko njoj fali štošta fali i njemu. Očekivala sam da će pokazati minimum osnovne kulture, bez toliko psovki i vređanja žena ma kakve bile, ali ne isti su. Zato se vuku po štampi, oboma dobra reklama.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top