Goga Sekulić želi da se ostvari kao majka

Objavljeno: 16.12. 09:59

Pevačica bi volela da postane majka (foto: Facebook)

Pevačica bi volela da postane majka (foto: Facebook)

Goga Sekulić je verovatno jedna od najjačih žena sa domaće estrade, što je i dokazala prošle godine nakon što joj je preminuo muž.

Ipak, Goga priznaje da joj sledi prilično težak zadatak.

Meni je život zadao težak zadatak. Treba da nastavim život dalje i treba da se ostvarim i kao majka, a ja još nisam rešila svoju prošlost da bih mogla da razmišljam o budućnosti, a opet ne žim da brzam, jer mi se sve tako brzo izdešavalo” objasnila je Goga za emisiju Premijera.

Takođe je otkrila i koja bliska osoba joj je bila prilično velik oslonac tokom teškog perioda njenog života.

Obično ljudi kada imaju velike gubitke čine razne stvari. Neki čovek koji ima srednji ili veći problem krene da se drogira, da se opija, čak izvrši i samoubistvo, ali ja nisam na to ni pomišljala zahvaljujući mojoj porodici, mojim roditeljima i mojoj sestri Aleksandri, a najviše mom sestriću Nikoli. Uvek kada neću da razgovaram, kada imam krize, on me pozove, vrati mi malo osmeh na lice, da mi nadu i volju za život.”


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

maya berovic 3
Hot or not

Maya Berović drastično promenila dužinu i boju kose

Maya Berović vredno privodi kraju rad na novom studijskom albumu, a čini se da je je prilično neodlučna u kakvom izdanju će se ovoga...