Prati nas

Goga video-linkom nastupa u Australiji!

Vesti

Goga video-linkom nastupa u Australiji!

goga sekulic

Goga Sekulić revolucionar!

Pevačica, čiji hit Rekord sam oborila ovih dana bruji iz svih diskoteka, rešila je da pomeri granice kada su nastupi u inostranstvu u pitanju. Nakon što je dobila poziv da nastupi u Australiji, ona je rešila da tamo nastupi putem interneta!

“Goga je nedavno dobila ponudu iz Australije da peva u jednoj diskoteci, ali je neizvodljivo da zbog jednog nastupa putuje čak tamo, pa je sa organizatorima došla na jednu ideju. Ona će se iz Beograda u diskoteku putem video-linka uključiti i otpevati svoj blok, za koji će biti plaćena podjednako kao da je tamo. Goga sa svojim saradnicima razmišlja da li će publici u dalekoj Australiji pevati iz studija, ili će organizovati nastup u Beogradu i tako spojiti srpsku i australijsku publiku. Inače, ovo je prvi put da će neki naš pevač pevati putem video-linka,” izjavio je izvor blizak pevačici.

Goga je potvrdila da je trenutno u pregovorima oko ovog nastupa. “Istina je da imam ponudu da pevam u Australiji i da ćemo to uraditi putem video-linka, ali ne želim još uvek ništa da komentarišem, dok se to ne ostvari.”

Redakcija Tracara.com5 komentara

5 Comments

 1. Svichky

  12/05/2014 at 4:20 pm

  ja sam majke mi u cudu tako kad slusam ove price u kojima se spominju kojekakve projekti, inostrane tezge za koje se isplacuju ogromne svote, jer se zapitam ko bre slusa ove ljude, dolazi im na na koncerte po australiji, americi, evropi i ko ih placa uopste? prosto se u cudu pitam kako su se snasli. mislim, nista lose, kapiram da su svi oni radili za ono sto imaju ali odakle uopste prostora za ovakve muzicare je ono sto je mozda pravo pitanje. ne znam, mozda sam ja problem jer su moji ukusi dijametralno drugaciji pa zato ne mogu da pojmim. al dobro, svako svome;)

 2. skandalka

  12/05/2014 at 4:32 pm

  Ona peva??? Ahahaha, e ovo vam je pravi primer transvestita. A, a Concita koja je rasna riba za ovu trandzu i maknite je vise samo plasi decu.

 3. Troll

  12/05/2014 at 6:21 pm

  Ludji taj sto je spreman dati pare za ‘nastup’ preko monitora. Tako ce uskoro i svadbe izgledati … cudi me da JK nije ovo prva patentirala haha.

 4. Troll

  12/05/2014 at 7:07 pm

  Ludji onaj ko je spreman da plati pare da je gleda sa monitora. Cudi me da JK prva nije patentirala ovo, haha.

 5. cici

  13/05/2014 at 11:39 pm

  Znaci otisli ste u beskrajnost :D Kako li namastate sve ove vesti?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top