Prati nas

Gogi svekrva oduzela stan!

Šokantno

Gogi svekrva oduzela stan!

Svekrva promenila bravu

 

Tek što je dala 40 dana svom suprugu Igoru Ramoviću, komplikacijama u životu pevačice Goga Sekulić nije došao kraj – nju je juče svekrva izbacila iz stana, piše dnevni Kurir.

“Igor je dete razvedenih roditelja. Njegov otac Zoran trenutno živi sa četvrtom ženom, a i majka mu se preudala, što su prilično otežavajuće okolnosti u tužnoj situaciji koja ih je sve zadesila”, kaže izvor blizak porodici Ramović, dodajući da je dogovor bio da nakon 40-odnevnog pomena proda stan u kome su Igor i ona boravili, kako bi vratila dugove za njegove troškove lečenja. Međutim juče je u stanu u kom je bukvalno do juče živela zatekla promenjena brava.

“Goga se veoma uspaničila kada je shvatila da njen ključ ne odgovara bravi i pozvala je policiju. U međuvremenu je došla i Igorova majka i objasnila pevačici da je ona promenila brave. Rekla joj je da će prodati stan, ali da ne želi da snosi troškove Igorovog lečenja i da je to na Gogi, što je pevačicu veoma razljutilo.”

Čitava ova situacija, svoj epilog će dobiti na sudu, budući da Goga planira da tuži svoju svekrvu.

Redakcija Tracara.com8 komentara

8 Comments

 1. Jovan

  28/08/2013 at 10:25 am

  Sve svekrve igraju ulogu zloce, bilo na TV-u, ili u zivotu. Ali ova je bas ludaca i kretenka, naravno, ako je ova vest istinita, posto je to “Kurir”.

 2. komsinica

  28/08/2013 at 11:18 am

  stan nije ni bio Igorov vec Igoreve pokojne babe po majčinoj liniji tako da Goga nema nikakvo pravo na isti… a sto se troskova tice stvarno je tuzno ako Igorova majka nece da snosi deo troskova u sta stvarno sumljam!!!

 3. Kodar

  28/08/2013 at 12:16 pm

  Nije goga znala da je stan babin… Mozda se ne bi ni udala za njega?

 4. Maca

  28/08/2013 at 12:53 pm

  Ova vest nije sa kurir-a, vec su i oni preneli sa Opere

 5. :S

  28/08/2013 at 3:06 pm

  Komsinice, dobro je da sumLJas, nauci srpski prvo pa se oglasavaj onda.

 6. Maja

  28/08/2013 at 3:28 pm

  Ja verujem Gogi koja je rekla da na Igorovo ime nije bilo nista,i da onda ne dobija nista. Time sto je to izjavila u intervju-u za novine je stala na put spekulacijama da zeli da uzme Igorovo nasledstvo. Nadam se da ce majka doci k sebi,i prestati da siri jos vecu nesrecu…

 7. xxedsfddffd

  28/08/2013 at 9:15 pm

  Ala uzasa. Ta svekrva je bas kucka. Zasto sve svekrve moraju biti neosecajne, podmukle?? Nadam se da moja nece biti takva :3
  Jadna Goga, nadam se da ce imati vise srece u daljem zivotu.. nakon svega ovoga, bas je zasluzila .. :/

 8. maki

  16/10/2013 at 3:52 pm

  :(

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top