Prati nas

Goldie Hawn otkrila: Zašto me 15 godina nije bilo u filmovima?

Film

Goldie Hawn otkrila: Zašto me 15 godina nije bilo u filmovima?

 

 

Goldie se nakon 15 godina vraća glumi (foto: Interview)

Goldie se nakon 15 godina vraća glumi (foto: Interview)

Goldie Hawn legenda je filmskog platna, čija karijera traje već pola veka, ali publika dugih 15 godina nije imala prilike da je gleda u bioskopima.

U razgovoru za časopis Interview, 71-godišnja glumca otkrila je šta je nateralo da se vrati filmu, ulogom u komediji Snatched, koja uskoro stiže u bioskope.

“Verujem da je svrha živora rad. Promena. Tranzicija. Ne mogu da poverujem da, kao ljudsko biće, ne odrastam”, rekla je na početku Goldie svojoj ćerki Kate Husdon, koja je intervjuisala. “Kada sam napunila 50 godina, pitala sam svoje prijateljice, glumice istih godina, ‘Šta ćemo od sada raditi?’. Želela sam da neko vreme živim negde drugde, naučim nešto o arheologiji, ili da na neki način budem uključena u ozdravljenje Zemlje. Želela sam da se duboko zamislim i pitam se: ‘Ko sam ja sada? Šta imam da ponudim? Šta mogu da naučim?'”, objasnila je Oskarovka i dodala da je tako počela da ‘izučava mozak’, odnosno psihologiju.

Popularnost je stekla 1969. godine u filmu 'Cactus flower' (foto: Wenn)

Popularnost je stekla 1969. godine u filmu ‘Cactus flower’ (foto: Wenn)

Otkrila je i da je nakon terorističkog napada 11. septembra 2001. godine doživela otkrovenje. “Tako sam napisala dve knjige i pokrenula program i sajt MindUp”, i otkrila da je njen program psihološkog pristupa rada sa decom od predškolskog uzrasta do petog razreda sada zastupljen u celom svetu. “Izučava se u Jordanu, Srbiji, Velikoj Britaniji, Americi, Kanadi, Hong Kongu. Nisam se osvrnula. Nikada nisam ni želela da se vratim glumi. Ovo me je toliko obuzelo”, izjavila je glumica.

Srećom, komičarka Amy Schumer je uspela da je ubedi da prvi put od 2002. godine i filma The Banger Sisters ponovo stane pred kamere. Dve glumice u novoj komediji tumače uloge majke i ćerke, koje na egzotičnom putovanju upadaju u neočekivane avanture, a trejler za film, čija je premijera 11. maja, pogledajte ovde.

 1 komentar

1 komentar

  1. Adora

    29/04/2017 at 9:48 am

    Whale cum hahaha… film je urnebes, onaj Azijac na pocetku trejlera zvuci potpuno isto kao Eugene iz Buzzfeed-a.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top