Prati nas

Golubovićka u 24 sata: nacionalistički ispadi, svađe, uriniranje u dvorištu!

Golubovićka u 24 sata: nacionalistički ispadi, svađe, uriniranje u dvorištu!

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Navikli smo da Jelena Golubović pravi probleme na Farmi, ali juče definitivno nije bio njen dan. Ona je uspela da se posvađa sa čak pet farmerki – Jasminom Medenicom, Dušicom Grabović, Saškom Karan, Ivanom Negovanović Cucom i Marinom Perzić.

“Cuca nit smrdi nit miriše. Ona kaže da sam ja poludela od učenja, ja kažem da je ona poludela jer se je**la sa 13 godina sa dedom”, kritikovala je Jelena Cucu, dok je Medenicu optužila da je kopira. Za Dušicu smatra da liči na transvestita, kao i da joj je skidanje glavni adut.

Šta je tačno rekla za svakog farmera, možete pogledate ovde:

Međutim, definitivno najozbiljniju svađu je imala sa Hrvaticom Marinom Perzić koju je isprozivala na nacionalnoj osnovi.

Naime, Marina se posvađala sa Nikolom Lakićem zbog meda, te je u jednom trenutku izjavila:

“Ne želim više da budem deo ove ekipe. Sramota me je da provodim vreme sa prostacima koji ovde borave”, zbog čega je Jelena totalno poludela.

“Kako te nije sramota da tako nešto kažeš? Došla si ovde da jedeš naš hleb, a ti polivaš našu voditeljku. Idi u Rijeku, pa se tako ponašaj. Tamo nisu hteli da te pozovu u neki rijaliti, pa si došla kod nas da se ponašaš bahato. Treba da ispoštuješ našeg poslodavca, a ne da govoriš da se stidiš što si ovde. Mi se stidimo što je neko takav iz Hrvatske došao u naš rijaliti”, rekla joj je rediteljka.

Nakon svih svađa koje su se odigrale, Golubovićka je još jednom dokazala da se na Farmi zaista oseća kao kod kuće pa se zato vršila nuždu u dvorištu. Iako zna gde se nalaze sve kamere, ona je bez blama skinula donji veš i olakšala se u travi.


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Edgar

    22. 03. 2016. at 11:18

    Ova jelena golubović je sramota za celi srpski narod!!!

  2. Bellyssa

    22. 03. 2016. at 12:16

    Jesi li oprala ruke bisercicu? :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top