Connect with us

Goran Višnjić je novi Džejms Bond?
Vesti

Goran Višnjić je novi Džejms Bond?

Iako je snimanje 23. nastavka filma o najpopularnijem tajnom agentu još uvek pod znakom pitanja, američki mediji spekulišu o sledećem Džejms Bondu. Među poznatim holivudskim imenima predviđenim za tu ulogu, našao se i hrvatski glumac Goran Višnjić.

Prema prognozama kladionice William Hill, Višnjićevi izgledi da dobije ovu zavidnu ulogu veći su od izgleda poznatih svetskih glumačkih imena poput Džada Loua i Evana Mekgregora, ali i Breda Pita i Toma Kruza.

Međutim, iako se mnogobrojni glumci na listi kotiraju gore od njega, Višnjićev „ljuti rival“ je australijski glumac Sem Vortington, koji se proslavio glavnom ulogom u „Avataru“. Na istoj, iznad hrvatskog glumca još su samo Vil Smit i Kristijan Bejl (Betmen).

Projekat je, međutim, još na čekanju, ali aktuelni Bond, Danijel Kreg, koji se takođe nada da će ponoviti ulogu, otkriva da će film zaživeti u bliskoj budućnosti.

Loading...
5 Comments

5 komentara

 1. miloš

  05/05/2010 at 7:08 pm

  Najbolji BOND je danijel a za sledeceg bi uzeo tom kruza

 2. monte_krista

  05/05/2010 at 7:52 pm

  hihihi, on je pozajmio glas nekom liku iz ,,ledenog doba”, hihihi :)

 3. R

  05/05/2010 at 8:42 pm

  Dobar Goran samo tako :))

 4. marina

  06/05/2010 at 8:21 pm

  JOJ ON JE MENI GROZAN…ima dijete koje nikada ne viđa ma papk ne smije mrdnuti od one svoje ruzna mu je zena…a kako moze biti dobar otac usvojenom sinu a nako postupati prema svojoj kcerkici neka ga je stid i sram…kakav je to muskarac…nikakav đubre….

 5. BlackBerry

  23/05/2010 at 4:32 pm

  Bas je super glumac…Gledao sam danas njegov film sa Sandrom Bullock u filmu Practical Magic..obozawam ga ekstra IZGLEDA….

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top