Prati nas

Gordana Karić: Šta to beše brak?

Vesti

Gordana Karić: Šta to beše brak?

Gordana Karić aktivno piše na svom blogu!

 

Gordana Karić već neko vreme bavi se pisanjem – njen blog Life and other stories više je nego aktivan. U svom poslednjem tekstu Goca se zapitala šta to beše brak?

“Što više nebuloznih vesti kulja sa svih strana, to je više onih koji ih konzumiraju na prvu loptu. Pitanje – Ima li ovo što sam upravo pročitao/la ikakvog smisla više se i ne postavlja. Samo dajte još! I sve se uzima zdravo za gotovo. Istina, šta može da bude osim istina? Gde ima dima… Možda je ova logika i neophodna ljudima kako bi preživeli. Vesti stvaraju privid sadržaja i održavaju iluziju da se nešto dešava. A kako se mi radije uživljavamo u ono što se dešava drugima i time sa slašću bavimo – sve se sasvim lepo poklopilo”, piše na početku Gocinog bloga.

Ceo tekst pročitajte ovde!

Redakcija Tracara.com5 komentara

5 Comments

 1. Kristina

  20/10/2013 at 7:32 pm

  Da l da se udajem ili ne? ;)

 2. Bane

  20/10/2013 at 7:33 pm

  Udaj se za mene Goco! <3

 3. Mare

  20/10/2013 at 8:53 pm

  Šta to beše Gordana Karić? :/

 4. POKER

  21/10/2013 at 12:16 pm

  E Goco ,brak bese zajednica dva zrela ljudska bica koji zele da ferifikuju svoju zajednicu jer im to namecu civilizacijke tekovine,sto automatski ne znaci da je “nuzno zlo”,ali MOZE DA BUDE..Svako od aktera te zajednice ,verovatno ima svoju misao koja ga opredeljuje za tu vrstu zajedniCe i najsrecniji brakovi su oni gde se misljena podudaraju ,sa sto mane filozofiranja.Jer mudrost je svoj zivot dovesti u sklad ,a to moze samo sa srodnom dusom sa verifikovanem ili bez ,nebitno.

 5. POKER

  21/10/2013 at 12:32 pm

  sta znaci lol!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top