Connect with us

Grand produkcija deli otkaze na jesen!
Vesti

Grand produkcija deli otkaze na jesen!

Saša Popović

Saša Popović, suvlasnik Grand produkcije, je dao jedan poduži intervju za časopis Svet. Saša je izjavio da je jako zadovoljan svojim omiljenim projektom “Zvezde Granda”, da se nije iznenadio što je Darko Lazić pobedio ove godine jer misli da je publika posle 9 meseci izabrala zaista pravog pobednika.

Za razliku od prethodne godine, kad mu je favorit bio Milan Stanković iako je pobedio Dušan Svilar, Saša kaže da ove godine nije imao favorita.

Na pitanje kakav je plan aktivnosti novih “Zvezda Granda”, Saša je rekao: “Posle serije koncerata po Srbiji, najboljih dvanaest će od 15. jula do 15. avgusta boraviti u Crnoj Gori, gde već imaju ugovorene nastupe, ali će se i pripremati za snimanje albuma „Hitovi za sva vremena“, koji će biti objavljen u septembru. Njihov zajednički album sa novim pesmama pojaviće se već ove nedelje, a album Darka Lazića verovatno u oktobru.”

Na pitanje da li je istina da se u Grandu sprema velika “čistka”, Saša je potvrdio: “Tačno je! “Grand produkcija” će se od jeseni nekim pevačima zahvaliti na saradnji, a ko će to biti zavisi isključivo od toga da li ih publika i dalje želi ili ne. Takođe, osim tiraža, umnogome zavisi i način na koji se prezentuju u javnosti, jer, kao i svi u ovom društvu, i mi idemo ukorak sa vremenom. S druge strane, postoje pevači kojih se nikada nećemo odreći, bez obzira na to koliko su tiražni. Uvek ćemo negovati dobru i kvalitetnu muziku koju prezentuju Snežana Đurišić, Mira Škorić, Ana Bekuta, Marinko Rokvić, Saša i Dejan Matić i mnogi drugi.

Jedva čekam jesen da se sredi malo Grand produkcija. Smatram da su na odličnom putu i da im nisu potrebni raznorazni nazovi pevači koji im ruše reputaciju.

Pročitajte još i:  Milan Stanković na rođendanu voditeljke

Izvor: Svet.rs

Loading...
62 Comments

62 komentara

 1. SELLY @

  28/04/2010 at 7:02 pm

  nerviras me mnogo sasa

 2. srdjan

  18/06/2010 at 11:08 am

  e sale ti nas sve podjebavas i za kola i za stan

 3. grandisimo

  06/07/2010 at 9:11 pm

  treba izbaciti sve zvezde granda osim tanje savic,nemanje nikolica,slobe vasica i vratiti one stare od pre 10-11 godina..i ne dirajte mi indiru,stoju,sanju djordjevic i obavezno vratite janu todorovic!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. taraba

  11/07/2010 at 12:46 am

  SAMO DA SE UKINE GRAND I BICE DOBRE MUZIKE I DOBRIH LJUDI I SKOLOVANOG KADRA I NORMALNIH DISKOTEKA I ZNACE SE KO JE KO .

 5. kaca

  18/07/2010 at 8:47 am

  iz granda treba da ode milena ceranic nemanja stevanovic i stoja.

 6. Strimhost

  03/08/2010 at 8:11 pm

  Otisao Grand Ili ne ostace cedeovi od svih pevaca u mom ormaricu da se nekada setim kako je to bilo kad sam bio mlad….

 7. www.Strimhost.info

  03/08/2010 at 8:13 pm

  o da da ne zaboravim nijedna emisija nije bez kraja pa sta da vam kazem smislite novu pa ispocetka

 8. gox

  05/08/2010 at 11:37 pm

  Od postanka Granda sve mi ovo lici na politicku poslratnu zaveru prema ovom narodu, nikada do tad se nije plasirala najgora moguca mizerija od pesama a i potenciranje razgolicenih pevacica koje nemaju blage veze sa pevanjem, mija, olja k,i mnogi dr, Neko se bas namerio da ako nista drugo onda nasu kulturu svede na krajnju banalnost.Sta mislite da je ovaj narod izgubio ukus pa nezna sta valja, E PA Nije. Moramo zastiti sluh od lakrdijaskih stvaraoca i izvodjaca.Zasto gospodo vi koji drzite Grand niste pravili karijeru sa takvim pesmama, niste jer znate da vas ne bi bilo tu gde jeste, a sad nas kljukate svim i svacim.Ne Zaboravite ovaj narod vas je uzdigao na pijadestal estrade, a vi im tako vracate.Kao to prolazi kod ovih glupaka, Ma dajte kome vi krojite kapu, ciji ugled kaljate u svetu, ciju dusu osakacujete tom nistavnom muzikom kicom. MENJAJTE NESTO PODHITNO ILI NESTANITE SA TIM CIRKUSO.VRATITE NAM NASU PESMU NA KOJU SMO UVEK BILI PONOSNI!!!

 9. SOFIJA

  31/08/2010 at 1:31 pm

  STA STE SE BRE OKOMILI NA MILANA STANKOVICA KAD JE ON SUPER??GRANAD JE SUPER, ZVEZDE GRANDA JOS BOLJE,SAMO NE ZNAM ZASTO MNOGI NE VLE GRAND,ALI TO JE NJIHOV IZBOR,MOJ IZBOR JE GRAND!!!

 10. Jellena M

  20/09/2010 at 6:33 pm

  Sasa Popovic izbacuje kvalitetne pevace, a ubacuje neki skart i smeskovice kao sto je Ekrem koji nema glasa za pevanje nego zavija i kukulece To bi bilo kao kad bi moj deda doso i snimio neku glupost od pesme.Pijac kuca,wc kuca.Ha,ha haa.

 11. KRETENU

  26/02/2011 at 9:38 am

  kako ce onda pojedini pevaci da zive,ipak sve je to sou biz

 12. dragan

  16/04/2011 at 2:47 pm

  grand je ok,ove godine gledajte novu zvezdu granda dragana djurica iz rume

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top