Prati nas

‘Grazia Shopping Night’ u Fashion Parku Inđiја

Vesti

‘Grazia Shopping Night’ u Fashion Parku Inđiја

U Fashion Park Outlet Centru Inđija, prvom pravom outletu u Srbiji, u petak 5. oktobra biće održan Grazia Shopping Night. Tradicionalna manifestacija će po prvi put ove godine biti izmeštena u jedan outlet centar. Sve posetioce u noći kupovine, koja počinje u 17 sati i traje do ponoći, očekuju dodatni popust od 20 odsto na već snižene, outlet cene i raznovrstan zabavni program.

U objektima najpoznatijih svetskih brendova poput Nike, Adidas, Puma, Converse, Replay, Tommy Hilfiger, Pal Zileri, Levis, Retro, Guess, Timberland, Bata, Office Shoes, Ecco, Hush Puppies, Skechers, Glam Up, Burlington, Tom Tailor, Movem (Hugo Boss), Piquadro, PWL, Bomar, artikli će se prodavati po dodatnim sniženjima. I u prodavnicama Beosport, Planeta Sport, Midas, Sportina Outlet, Fashion Company Outlet, XYZ, Dress Code, Optika Denić, Poklon dućan važiće dodatni popust od 20% na već snižene cene (30-70%).

Manifestaciju će svečano otvoriti voditeljka Nina Radulović Lečić, nakon čega će posetioci moći da uživaju u plesnim performansima kao i nastupu finalistkinja konkursa Otkrij divu u sebi. Za dobar ritam biće zadužen DJ koji će tokom cele večeri puštati najnoviju muziku sa DJ pulta, a vrhunac muzičkog programa najavljen je za 21 čas kada počinje nastup popularne pop grupe Flamingosi. Najmlađe će zabavljati pantomimičari i klovnovi, kao i glumci dečijeg pozorišta.

Vidimo se tamo! :)Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top